• Barijera postavljena pa uklonjena: Pojedincima smeta improvizovani put

  Prečica, odnosno improvizovani put, koji spaja Pančevačku i ulicu Laze Kostića u Zrenjaninu, skoro da je posvađao komšije.   Ovde je izgrađena nova zgrada, stanari su useljeni, a put prema ulici Laze Kostića, kojoj gravitiraju i stanari, nije asfaltiran. Oni kažu da im je put obećan prilikom useljenja.   PROČITAJTE JOŠ: Salapura: Budući auto-put biće […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Barijera postavljena pa uklonjena: Pojedincima smeta improvizovani put

  Prečica, odnosno improvizovani put, koji spaja Pančevačku i ulicu Laze Kostića u Zrenjaninu, skoro da je posvađao komšije.

   

  Ovde je izgrađena nova zgrada, stanari su useljeni, a put prema ulici Laze Kostića, kojoj gravitiraju i stanari, nije asfaltiran. Oni kažu da im je put obećan prilikom useljenja.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Salapura: Budući auto-put biće zamajac razvoja zrenjaninske privrede

   

  U međuvremenu je ovaj improvizovani put nasut i vozila su se njime kretala od nove zgrade, odnosno Pančevačke, do ulice Laze Kostića.

   

  No, jednom broju stanovnika ovog dela grada smetala je prašina koja se podizala pri svakom prolasku vozila tim putem.

   

  – Put između Pančevačke i ulice Laze Kostića će biti asfaltiran, ali ne u ovom trenutku. Verujem da će se to dogoditi vrlo brzo – kaže za portal zrenjaninski.com Duško Radišić, predsednik Saveta Mesne zajednice „Dositej Obradović“.

   

  On objašnjava da je na molbe stanara, kojima prašina ometa normalan život, po putu nasuta zemlja kao barijera, kako se za sada ne bi koristio.

   

  Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

   

  – Čujem da je zemlja rasturena i da se put ponovo koristi. Razumem da je nekome važno da do ulice Laze Kostića stigne jedan minut ranije nego kada bi, s druge strane, išao asfaltnim putem koji već postoji. Međutim, ne razumem da zbog tog jednog minuta taj neko ometa život komšijama. Mesna zajednica je uradila ono što je mogla. Ne znam šta bi više mogla da učini, sve dok se improvizovani letnji put ne asfaltira, što jeste u planu – tvrdi Radišić.

   

  I žitelji ovog dela grada su nam potvrdili da je zemlja uklonjena i da se taj put ponovo koristi.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 1

  1. U planu za jedno 20 godina. Pa niste kadri ni postojeće rupe da krpite u realnom vremenu a ne da asfalirate nove.

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Grad