• ANALIZIRAN KVALITET VODE I VAZDUHA, OVO SU REZULTATI

  ZRENJANIN – Zrenjaninci piju hemijski neispravnu vodu, što se već zna, a uteha može da im bude da je voda mikrobiološki uglavnom ispravna.     Prema analizama koje su rađene u 2016. godini, a čije rezultate je nedavno objavio Institut Batut, od 2.992 uzorka vode u javnom vodovodu, čak 2.936 je bilo hemijski neispravno.   […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  ANALIZIRAN KVALITET VODE I VAZDUHA, OVO SU REZULTATI

  ZRENJANIN – Zrenjaninci piju hemijski neispravnu vodu, što se već zna, a uteha može da im bude da je voda mikrobiološki uglavnom ispravna.

   

   

  Prema analizama koje su rađene u 2016. godini, a čije rezultate je nedavno objavio Institut Batut, od 2.992 uzorka vode u javnom vodovodu, čak 2.936 je bilo hemijski neispravno.

   

  Od 955 analiza rađenih na mikrobiološku ispravnost, neispravna su bila 123 uzorka.

   

  Što se tiče kvaliteta vazduha, prema merenjima u 2016. godini, u Zrenjaninu i Elemiru porasla je koncentracija čađi u odnosu na prethodne godine.

   

  Koncentracija sumpor – dioksida u vazduhu nije rasla, ali, na žalost, nije ni opadala, pa se rezultati nalaze u rubrici – uravnoteženo.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Grad

  Nova žalba na odluku grada u vezi sa gumarom Linglong

  Građanski preokret je saopštio da je danas podneo žalbu Pokrajinskom sekretarijatu za urbanizam i zaštitu životne sredine protiv Gradske uprave Zrenjanina zbog ponovljene odluke da kineskoj […]