• SJAJNA SEZONA ZA ALEKSANDRA VUKOJA

  SURDUK – Aleksandar Vukoje, predsednik KK „Quarter“ iz Zrenjanin, osvojio je bronzanu medalju na Trofeju šampiona Kupa Srbije, koji je za vikend održan u Surduku. Aleksandar Vukoje treće mesto osvojio je sa novim parom grla Lolom i 25 Marom II. Vukoje je do bronze stigao smireno, sigurno je provezao parkur dug 650 metara sa 20e […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  SJAJNA SEZONA ZA ALEKSANDRA VUKOJA

  SURDUK – Aleksandar Vukoje, predsednik KK „Quarter“ iz Zrenjanin, osvojio je bronzanu medalju na Trofeju šampiona Kupa Srbije, koji je za vikend održan u Surduku.

  konji-takmicenje

  Aleksandar Vukoje treće mesto osvojio je sa novim parom grla Lolom i 25 Marom II. Vukoje je do bronze stigao smireno, sigurno je provezao parkur dug 650 metara sa 20e prepreka bez greške, a u optimalnom vremenu 146,01 sekundi što mu je donelo pobedu, a u konačnom plasmanu treće mesto.

  – Bila je ovo sjajna sezona – kaže Vukoje. – Na početku sezone promenio sam kombinaciju grla što nije bila mala promena. Ipak, Lola i Mara bile su odlične, polako su se navikavale jedna na drugu i uigravale. Zadovoljan sam kako su postepeno napredovale, što najbolje potvrđuju ostvareni rezultati, a u svim takmičenjima smo bili u samom vrhu. Treće mesto u Kupu Srbije, koji sam osvojio i prošle godine, kruna je sezone i veliki uspeh, jer je sve više takmičara i to izuzetno kvalitetnih. Stižu mladi vozači što me posebno raduje, jer oni su budućnost zaprežnog sporta, ističe Vukoje.

  Vukoje napominje da posebnu zahvalnost duguje celom timu „Quarter“-a, na podršci tokom cele sezone.

  – Zajedničkim snagama postižemo velike rezultate. Sezona još nije gotova, očekuje nas još nekoliko važnih takmičenja prvenstva Srbije, a već predstojećeg vikenda predstavićemo se na 7. Međunarodnom sajmu konjarstva i sersana u Novom Sadu sa šest grla i učestvovati na Međunardonom driving kupu. Idemo dalje u osvajanje trofeja – istakao je Aleksandar Vukoje.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Slobodno vreme