• ZRBIZNET : MESTO PROMOCIJE, EDUKACIJE I KONEKCIJE

  ZRENJANIN – U Zrenjaninu će se 29. i 30. septembra po prvi put održati ZRBIZNET, sasvim nova privredna manifestacija. Reč je o jedinstvenoj privrednoj manifestaciji u Srbiji, koja je, pod motom “poveži se”, namenjena pre svega malim i srednjim preduzećima sa teritorije srednjeg Banata.     ZRBIZNET, međutim,  nije namenjen samo preduzetnicima : organizatori su se […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  ZRBIZNET : MESTO PROMOCIJE, EDUKACIJE I KONEKCIJE

  ZRENJANIN – U Zrenjaninu će se 29. i 30. septembra po prvi put održati ZRBIZNET, sasvim nova privredna manifestacija. Reč je o jedinstvenoj privrednoj manifestaciji u Srbiji, koja je, pod motom “poveži se”, namenjena pre svega malim i srednjim preduzećima sa teritorije srednjeg Banata.

   

   

  ZRBIZNET, međutim,  nije namenjen samo preduzetnicima : organizatori su se pobrinuli da i građanima ova privredna manfestacija bude i korisna i zanimljiva.

   

  Oni koji svoju poslovnu budućnost vide u domaćim kompanijama, moći će da ostave svoju biografiju – CV – na posebnom mestu a organizatori garantuju da će sve biografije biti pažljivo razmotrene. ZRBIZNET je tako prilika i za one koji traže zaposlenje.

   

  U Karađorđevom parku biće organizovana izložba proizvoda zrenjaninskih zanatlija a neki od njih demonstriraće nešto iz svoje prakse. Tako će zaintresovani građani moći nešto i da nauče ali i da se oprobaju u nekim zanatima.

   

  I najmlađi imaju svoje mesto na ZRBIZNETU : za njih je previđen sadržajan program i različite radionice.

   

  A za ljubitelje četvorotočkaša sigurno će pravu poslasticu predstavljati promocija auto centara.

   

  ZRBIZNET će se održati u renoviranoj Hali “Medison”, smeštenoj u jednom od najlepših parkova, Karađorđevom. Hala je opremljena najsavremenijom opremom za sajamska događanja.

   

  ZRBIZNET organizuju Grad Zrenjanin i Unija poslodavaca Srbije – Poslodavci Zrenjanin.

   

   

  Generalni pokrovitelj manifestacije ZRBIZNET je DTL – domaći trgovački lanac.

  Partneri su OTP banka i UNIQA osiguranje a prijatelj manifestacije je Societe Generale banka.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Ekonomija