• Važno za sve poslodavce: Mirno rešavanje radnih sporova u praksi

  Unija poslodavaca Srbije – poslodavci Zrenjanina biće domaćin radionice pod nazivom „Mirno rešavanje radnih sporova u praksi“. Radionica će biti održana u ponedeljak, 23. maja, s početkom u 11.15 časova, u prostorijama Unije, u Ulici kralja Aleksandra I Karađorđevića 15.   Registracija učesnika počinje u 11 sati, a radionica traje do 14 časova, nakon čega […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Važno za sve poslodavce: Mirno rešavanje radnih sporova u praksi

  Unija poslodavaca Srbije – poslodavci Zrenjanina biće domaćin radionice pod nazivom „Mirno rešavanje radnih sporova u praksi“. Radionica će biti održana u ponedeljak, 23. maja, s početkom u 11.15 časova, u prostorijama Unije, u Ulici kralja Aleksandra I Karađorđevića 15.

   

  Registracija učesnika počinje u 11 sati, a radionica traje do 14 časova, nakon čega je planiran manji koktel.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Na prodaju stambeno – poslovni objekat u Ečki (Foto)

   

  Cilj radionice je da se predstavi mirno rešavanje radnih sporova i ukaže na značaj primene ovog instituta. Biće sagledane i njegove prednosti u odnosu na rešavanje radnih sporova pred sudovima opšte nadležnosti.

   

  Interaktivna radionica će kroz prezentaciju onlajn kursa, simulacijom postupka, koji ima za cilj da ga približi zaposlenima i poslodavcima, uz mogućnost direktnog postavljanja pitanja projektnim partnerima, miriteljima, arbitrima i predstavnicima Republičke agencije za mirno rešavanje radnih sporova, omogućiti zainteresovanim stranama uvid u sam postupak mirnog rešavanja radnih sporova, uključujući i njegove prednosti.

   

  Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

   

  Unija poziva zainteresovane da se uključe u rad ove radionice, jer je tema o kojoj će biti reči veoma važna za sve poslodavce.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Za učešće na Sajmu zapošljavanja do sada se prijavilo 26 poslodavaca

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Ekonomija