• Ugledni privrednik Borislav Umićević novi predsednik Zrenjaninskog poslovnog kruga

    Borislav Umićević, vlasnik firme UM-ING, dugogodišnji član Zrenjaninskog poslovnog kruga (ZREPOK), novi je predsednik ove asocijacije privrednika.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Ugledni privrednik Borislav Umićević novi predsednik Zrenjaninskog poslovnog kruga
    Foto: ZREPOK

    Borislav Umićević je za predsednika izabran na Skupštini ZREPOK-a, tajnim glasanjem, a na mestu predsednika nasledio je Gorana Kovačevića, osnivača kompanije „Gomex“.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Potrebno deset radnika za rad na benzinskim stanicama u Zrenjaninu i Melencima

     

    Umićević je 2004. godine sa suprugom Ljiljanom i sinom Markom registrovao privatno porodično preduzeće UM – ING doo iz Zrenjanina.

     

    Sedam godina kasnije UM – ING osniva sa nemačkom firmom „Petkus“ mešovito srpsko-nemačko preduzeće „Petkus Balkan“ sa sedištem u Zrenjaninu.

     

    borislav umićević
    Foto: ZREPOK

     

    Zahvaljujući uspešnom poslovanju, UM-ING se razvijao i rastao tako da je to danas sistem od tri pravna subjekta: UM-ING, „Petkus inženjering“ i „Petkus proces kontrol“. U tom sistemu je danas zaposleno više od 50 radnika.

     

    Kompanija uspešno obavlja radove u zemlji i sve više u inostranstvu. Mimo država iz okruženja, posluje i u Rusiji, Ukrajini, Kazahstanu, Kataru, Libanu i Etiopiji.

     

    Osim po izuzetnim profesionalnim kvalitetima, Borislav Umićević poznat je u zajednici i po društveno odgovornim akcijama, ali i kao veliki ljubitelj kulture i umetnosti.

     

    „Sigurni smo da će bogato iskustvo Borislava Umićevića doprineti uspešnom vođenju udruženja u narednom periodu. Verujemo i da će zajednički napor i podrška članstva biti ključni faktori u ostvarivanju naših ciljeva“, kažu u ZREPOK-u.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    ZREPOK je na Skupštini dobio i novog člana. To je Nikolin Surdućan iz firme „General solution“. Za prijatelja ZREPOK-a izabran je zrenjaninski advokat Đorđe Matić.

     

    Još jedna šansa za posao: Potrebni operateri za rad u proizvodnom pogonu u Zrenjaninu

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija