• U postupku likvidacije nalazi se 248 preduzeća i preduzetnika

  U Srednjobanatskom okrugu je, zaključno sa 30. junom, bilo 8.350 registrovanih pravnih i fizičkih lica, od čega samo u Zrenjaninu 6.161, pokazuju najnoviji podaci Republičkog zavoda za statistiku, u koje je portal zrenjaninski.com imao uvid.   U stečajnom postupku, u srednjem Banatu, nalaze se 32 preduzeća i preduzetnika, a u postupku likvidacije 248.   Posmatrajući […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  U postupku likvidacije nalazi se 248 preduzeća i preduzetnika

  U Srednjobanatskom okrugu je, zaključno sa 30. junom, bilo 8.350 registrovanih pravnih i fizičkih lica, od čega samo u Zrenjaninu 6.161, pokazuju najnoviji podaci Republičkog zavoda za statistiku, u koje je portal zrenjaninski.com imao uvid.

   

  U stečajnom postupku, u srednjem Banatu, nalaze se 32 preduzeća i preduzetnika, a u postupku likvidacije 248.

   

  Posmatrajući podatke koji se odnose na poslednji kvartal, može se zaključiti da je u tom periodu više pravnih i fizičkih lica osnovano nego što ih je ugašeno. Naime, registrovano je 198 preduzeća i preduzetnika, a ugašeno 146.

   

  Najmanje registrovanih pravnih i fizičkih lica ima u opštini Nova Crnja – 325, a slede Sečanj (489), Žitište (579) i Novi Bečej (796).

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Ekonomija

  Konobar, da platimo: Poskupele ugostiteljske usluge

  Ugostiteljske usluge u Srbiji su u martu, prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, u odnosu na mart 2022. godine poskupele za 9,7 odsto, pri čemu su najviše povećane cene prenoćišta, i […]