• TRŽIŠTE NEKRETNINA: Na prodaju spratna kuća na Bagljašu (Foto)

    U redovnoj rubrici „Tržište nekretnina“, koju zajednički realizuju agencija Gsigma i portal zrenjaninski.com, ove nedelje preporučujemo spratnu kuću na Bagljašu.   Ova spratna kuća nalazi se na odličnoj lokaciji, u blizini Medicinske škole. Osnova kuće iznosi 101 kvadratni metar.   U dvorištu se nalazi još jedan manji stambeni objekat uknjižen na 55 kvadrata. Takođe, na placu se nalaze i dva […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    TRŽIŠTE NEKRETNINA: Na prodaju spratna kuća na Bagljašu (Foto)

    U redovnoj rubrici „Tržište nekretnina“, koju zajednički realizuju agencija Gsigma i portal zrenjaninski.com, ove nedelje preporučujemo spratnu kuću na Bagljašu.

     

    Ova spratna kuća nalazi se na odličnoj lokaciji, u blizini Medicinske škole. Osnova kuće iznosi 101 kvadratni metar.

     

    U dvorištu se nalazi još jedan manji stambeni objekat uknjižen na 55 kvadrata. Takođe, na placu se nalaze i dva pomoćna objekta od po 13 kvadrata.

     

    Plac na kome se nalazi ova nekretnina ima pet ari.

     

    Još nekretnina čija je prodaja oglašena možete pogledati ovde.

     

    Prizemlje kuće se sastoji od tri prostorije, od čega je jedna spavaća soba, druga je dnevna soba, a treća prostorija je kuhinja sa trpezarijom. Sprat je sličan prizemlju.

     

    Kuća je zanimljiva i zbog širokog stepeništa koje se nalazi unutar objekta. Ova spratna kuća je duže vremena prazna, pa treba imati na umu da ju je potrebno renovirati.

     

    Cena kuće na Bagljašu u blizini Medicinske škole je 35.000 evra.

     

    Za više informacija o ovoj, ali i o drugim nekretninama, možete se obratiti agenciji „Gsigma“, koja se nalazi u ulici Petra Bojovića 21/22 ili na telefone 023 605 556 ili 064 175 69 84.

     

    Posetite sajt gsigma.rs

     

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija