• Tržište nekretnina: Na prodaju plac u naselju Nova kolonija (Foto)

  U redovnoj rubrici „Tržište nekretnina“, koju zajednički realizuju agencija „Gsigma“ i portal zrenjaninski.com, ove nedelje naša preporuka je plac u naselju Nova kolonija.   Danas zidaju svi, pa zašto ne biste i vi.   Na prodaju je ponuđen plac u naselju Nova kolonija, ali ne bilo koji. Prodaje se plac koji vodi do omiljenog zrenjaninskog kupališta, do Peskare.   […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Tržište nekretnina: Na prodaju plac u naselju Nova kolonija (Foto)

  U redovnoj rubrici „Tržište nekretnina“, koju zajednički realizuju agencija „Gsigma“ i portal zrenjaninski.com, ove nedelje naša preporuka je plac u naselju Nova kolonija.

   

  Danas zidaju svi, pa zašto ne biste i vi.

   

  Na prodaju je ponuđen plac u naselju Nova kolonija, ali ne bilo koji. Prodaje se plac koji vodi do omiljenog zrenjaninskog kupališta, do Peskare.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Na prodaju trosoban stan u naselju 4. jul, nalazi se na prvom spratu (Foto)

   

  plac u naselju nova kolonija

   

  Plac u Mostarskoj ulici je površine 10.792 kvadratna metra. Kategorisan je kao gradsko građevinsko zemljište. Ima prilaz sa asfaltnog puta.

   

  Na ovom placu može se sazidati jedan objekat ili nekoliko manjih objekata različite namene. Može to biti kuća, poslovni objekat, ugostiteljski objekat, restoran ili picerija… A može se iskoristiti i kao poljoprivredno zemljište.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Izdaje se veći magacinski prostor, na sjajnoj lokaciji u gradu (Foto)

   

  Plac u naselju Nova kolonija košta 28.000 evra.

   

  Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

   

  Za više informacija o ovoj, ali i o drugim nekretninama, možete se obratiti agenciji „Gsigma“, koja se nalazi u ulici Petra Bojovića 21/22 ili na telefone 023 605 556 ili 064 175 69 84.

   

  Posetite sajt gsigma.rs

   

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Ekonomija