• Trgovinski lanac PerSu organizuje sezonski posao za učenike i studente

    Trgovinski lanac PerSu organizuje sezonski posao za učenike i studente.   Prijava za sezonski posao, pored standardnih ličnih podataka i informacija o kontaktima i adresama, sadrži i rubrike o tome koju školu, odnosno fakultet, osobe od 15 do 26 godina pohađaju. Tu su i pitanja u kom selu ili gradu bi želeli da rade i […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Trgovinski lanac PerSu organizuje sezonski posao za učenike i studente

    Trgovinski lanac PerSu organizuje sezonski posao za učenike i studente.

     

    Prijava za sezonski posao, pored standardnih ličnih podataka i informacija o kontaktima i adresama, sadrži i rubrike o tome koju školu, odnosno fakultet, osobe od 15 do 26 godina pohađaju. Tu su i pitanja u kom selu ili gradu bi želeli da rade i na koji period, a moguće je od jedne nedelje pa do više od mesec dana.

     

    Pozicije su prodavac, radnik na pakovanju u magacinu, pomoćni radnik na utovaru, istovaru i transportu, administrativni radnik, promoter ili nešto drugo. Zainteresovani treba da navedu da li ih zanima rad preko studentske zadruge, ili volontersko angažovanje, i da li imaju sanitarnu knjižicu.

     

    Pročitajte još: POTREBNI VOZAČI: „Dijamant“ raspisao nove konkurse za posao

     

    Kompanija „BB Trade“ a.d. takođe traži prodavce za rad u prodajnim objektima PerSu u Zrenjaninu. Potrebna je srednja stručna sprema i osnovno poznavanje rada na računaru. Iskustvo u trgovini je poželjno.

     

    Kompaniji su potrebni i vozači dostavljači za Zrenjanin, Ečku i Stajićevo. Potrebna je diploma srednje škole i vozačka dozvola „C“ kategorije, kao i spremnost za terenski rad. Poželjno je iskustvo u poslu vozača.

     

    Zainteresovani mogu popuniti prijavu na sajtu poslovi.persu.rs ili poslati CV na e-mail bb.hrmanager@gmail.com

     

    Aktuelni konkursi za zapošljavanje redovno se ažuriraju u našoj rubrici POSAO.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija