• Trgovinska radnja iz Rume kupila teretnjak „Zrenjanin“ i druga plovila

  Trgovinska radnja „Greni“ iz Rume kupila je za 16 miliona dinara teretnjak „Zrenjanin“ i još deset plovila koja su pripadala novosadskoj kompaniji „Dunav Grupa Agregati“ u stečaju.   Prvu prodaju flote rečnih brodova u vlasništvu pomenute kompanije oglasila je Agencija za licenciranje stečajnih upravnika.   PROČITAJTE JOŠ: Na prodaju dvosobna vikendica na izletištu Babatovo (Foto) […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Trgovinska radnja iz Rume kupila teretnjak „Zrenjanin“ i druga plovila

  Trgovinska radnja „Greni“ iz Rume kupila je za 16 miliona dinara teretnjak „Zrenjanin“ i još deset plovila koja su pripadala novosadskoj kompaniji „Dunav Grupa Agregati“ u stečaju.

   

  Prvu prodaju flote rečnih brodova u vlasništvu pomenute kompanije oglasila je Agencija za licenciranje stečajnih upravnika.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Na prodaju dvosobna vikendica na izletištu Babatovo (Foto)

   

  Početna cena za ukupno 11 plovila iznosila je 15,6 miliona dinara. Na spisku se nalazilo pet brodova tegljača i po jedan ledolomac, teretnjak, istovarivač, tanker, skela i tank, čija je vrednost procenjena na blizu 31,3 miliona dinara.

   

  Najskuplji u floti je teretnjak „Zrenjanin“, čija je vrednost procenjena na 11,1 milion dinara.

   

  U zapisniku Privrednog suda u Novom Sadu se navodi da je Trgovinska radnja „Greni“, odnosno preduzetnik Bojan Perić, kupovinu ostvario po ceni koja je za nepunih 400.000 dinara veća od početnih 15,6 miliona dinara.

   

  U izveštaju se navodi da su na licitaciji učestvovale i beogradske firme „Ovčar – Kablar tekovine“, „Bovita Konsalting“ i „SGC Plus“, kao i „Šlap fer“ iz Osipaonice.

   

  U zapisniku suda sa prodaje piše i da je kao javnost prisustvovao Dušan Borovica, nekadašnji vlasnik kompanije „Dunav Grupa Agregati“.

   

  Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

   

  „Dunav Grupa Agregati“ je kompanija koja je svojevremeno, u postupku privatizacije, postala vlasnik zrenjaninskog „Brodarstva“.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Ekonomija