• Tražite li posao u Zrenjaninu? Možda vam odgovara baš neki od ovih

    Pred vama su aktuelni oglasi za posao u Zrenjaninu i okolini, koje informativni portal zrenjaninski.com objavljuje u svojoj redovnoj rubrici.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Tražite li posao u Zrenjaninu? Možda vam odgovara baš neki od ovih
    Foto: Pixabay

     

    Prethodnih dana raspisana su tri oglasa za posao.

     

    Konkursi su još uvek otvoreni. Ukoliko vas zanimaju ovi poslovi i ispunjavate propisane uslove, možete se prijaviti poslodavcima koji su oglasili otvorene radne pozicije.

     

    Kliknite na naslov oglasa za posao koji vas zanima i u tekstu ćete naći sve detalje, kao i e-mail adrese za prijavljivanje i kontakt telefone za više informacija.

     

    Potrebni vozači B i C kategorije sa teritorije grada Zrenjanina

     

    Kompanija GLM-RS zapošljava operatere, odnosno radnike u proizvodnji

     

    Raspisan konkurs za posao u Zrenjaninu: Traže se operateri za rad na presi

     

    Novi oglasi za posao u Zrenjaninu i okolini redovno se ažuriraju u našoj rubrici POSAO.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 3

    1. Jaki konkursi ,jedni te isti poslodavci vrte oglase.Niko da se zapita zasto je to tako,jedna tekstilna firma vrti konkurs za posao putem svih medija ,trazi se to i to odlicni uslovi rada,zene rade mahom,da li je neko dosao da pita zasto je to tako kako te zene rade za koliko plate ,poslodavac koji nista nece da plati od radnih subota preko bolovanja godisnjih odmora kako kome plati.Jos pored toga sto se preko plate placa socijalno i penziono on uvodi svoje pravilo posto ima nekolicina neprijavljenih zenica da ko je prijavljen on skida svojom odlukom jos 20% sa plate.

    2. Vozace kamiona da dobiju za 70000 dinara.Uz obavezan sistematski pregled o mom trosku.Jel vam trebaju vozaci,jel vam treba sistematski,platite vi!!!Meni ne treba.Dve godine da vas vuku dok vas zaposle za stalno.Pa svuda u Evropi je sest meseci i stalno zaposlenje.I nijedna drzava u Evropi ne trazi prilikom zaposljavanja sistematski pregled samo u ovoj banana republici.A sto se plate tice minimalac na tekuci racun,ostalo na ruke,necu ni da komentarisem.Nadam se da ce te uskoro ostati i bez stanovnistva a i bez radnika.

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija