• Tatarsko brdo dobija najveći stambeni kompleks u zagrljaju prirode

    Novi Sad, grad koji ne prestaje da se širi i transformiše, uskoro će dobiti svoj novi urbani centar na Tatarskom brdu.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Tatarsko brdo dobija najveći stambeni kompleks u zagrljaju prirode
    Foto: Mag archi

     

    Na lokaciji koja je poznata po lekovitoj „ruži vetrova“ i nedaleko od jednog od najlepših parkova prirode – Kameničkog parka, uskoro će se uzdići najveći stambeni kompleks zatvorenog tipa – Verde 11.

     

    Ovaj kompleks nije samo još jedno zdanje u nizu, već simbol promene u načinu na koji gradimo i živimo u gradu.

     

    Verde 11 predstavlja svojevrstan grad u malom, sa ukupno 11 lamela, 331 stanom, 451 garažnim mestom i 16 lokala opšte namene. Izdvaja se kao jedinstvena zajednica koja se usidrila usred prirode, postavljajući novi životni standard za sve buduće stanare.

     

    Verde 11 je novi način života koji Novosađani sve više biraju

     

    Verde 11 na Tatarskom brdu nudi nekoliko ključnih prednosti svoje lokacije. Ovaj stambeni kompleks je udaljen samo 5 minuta vožnje od TC Promenada i 8 minuta vožnje od centra grada. Uz to, u neposrednoj blizini kompleksa nalaze se i sve važnije ustanove kao što su ambulanta, vrtić, škola i supermarket.

     

    Međutim, ono što čini Verde 11 posebnim je njegov živopisni gradski duh, gde je svaki detalj pažljivo osmišljen kako bi se stvorila harmonična zajednica.

     

    Stanari ovog kompleksa imaju privilegiju da uživaju u prostranom dvorištu sa parkom od neverovatnih 6.500,00m², sa šetalištima, dečijim igralištima, parkom za kućne ljubimce, kao i svim pogodnostima koje ovaj „grad u malom“ može ponuditi.

     

    Kompleks je zatvorenog tipa sa internim saobraćajnicama, rampom, angažovanim portirima 24/7 i video nadzorom.

     

    verde 11
    Foto: Visual art studio

     

    Novi standardi kvaliteta u stambenoj gradnji

     

    Stanovi u Verde 11 variraju u kvadraturi od 49m² do 142m², i svaki je pažljivo projektovan sa posebnom pažnjom prema detaljima i funkcionalnosti. Prostorije su osvetljene i prozračne, sa prelepim pogledom na centralni park, Frušku goru, Dunav, Petrovaradinsku tvrđavu ili panoramu grada.

     

    verde 11
    Foto: Mag archi

     

    Podovi su od hrastovog parketa ili keramike, prozori i balkonska vrata od ALU profila sa termo roletnama za dobru izolaciju i energetsku efikasnost.

     

    Verde 11 nudi inovativne i održive opcije koje čine život udobnijim.

     

    Opremljena garaža sa punjačima za električne automobile, kao i prostori za parkiranje bicikala i trotineta, odražavaju ekološku osvešćenost i podržavaju održivu mobilnost.

     

    Uvođenje poslovnih prostora u prizemlja lamela omogućava dinamičnu interakciju sa okolinom, pružajući stanarima sve što im je potrebno nadohvat ruke.

     

    Prema rečima investitora, ovaj projekat nije samo prilika za stanovnike Verde 11, već i za celokupnu privredu Novog Sada. Cilj je stvoriti ne samo luksuzan prostor za život, već i podstaći ekonomski razvoj ovog dela grada. Veruje se da će ovaj projekat biti katalizator za nove investicije i poslovne prilike, doprinoseći razvoju Tatarskog brda kao modernog i privlačnog urbano-ekonomskog centra.

     

    Više informacija o projektu saznajte na zvaničnoj stranici www.verde11.rs

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija