• STEČAJNI UPRAVNIK PRODAJE KOMPLETNU IMOVINU „ŽITOHEMA“!

  ZRENJANIN – Stečajni upravnik Milan Nićetin oglasio je prodaju kompletne imovine zrenjaninskog preduzeća za preradu i konzervisanje voća „Žitohem“. Prodaja će se obaviti 5. maja, a procenjena vrednost imovine je nešto više od 60 miliona dinara. Stečaj u preduzeću otvoren je 31. marta prošle godine, a dug je dostigao 129 miliona dinara, što znači da […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  STEČAJNI UPRAVNIK PRODAJE KOMPLETNU IMOVINU „ŽITOHEMA“!

  ZRENJANIN – Stečajni upravnik Milan Nićetin oglasio je prodaju kompletne imovine zrenjaninskog preduzeća za preradu i konzervisanje voća „Žitohem“. Prodaja će se obaviti 5. maja, a procenjena vrednost imovine je nešto više od 60 miliona dinara.

  Pogoni „Žitohema“

  Stečaj u preduzeću otvoren je 31. marta prošle godine, a dug je dostigao 129 miliona dinara, što znači da je vrednost imovine duplo manja od dugova.

  Najveću cenu ima hladnjača, vredna 15 miliona dinara, kao i poslovna zgrada koja je procenjena na 10 miliona. Ostalih četrdesetak stavki, po oceni procenitelja, vrede mnogo manje.

  Preduzeće „Žitohem“ proizvodilo je, između ostalog, i zdrave salate koje su se jedno vreme mogle kupiti u velikim trgovinskim lancima, a možda najprepoznatljiviji proizvod bio je čips od jabuka.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Ekonomija