• SOSIJETE ŽENERAL BANKA: Sve informacije o stambenim kreditima na Sajmu nekretnina

    Zainteresovanost klijenata konstantno raste

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Miljan Lazarević
    Miljan Lazarević

    ZRENJANIN – Zrenjaninski Sajam nekretnina, u organizaciji Sosijete ženeral banke, održaće se u hotelu „Vojvodina“ 29. juna i pored zainteresovanih kupaca nekretnina, okupiće i sve učesnike u procesu realizacije stambenih kredita. Svi zajedno odgovaraće na pitanja zainteresovanih građana i klijenata i objašnjavati svaku stavku koju sa sobom nosi procedura prilikom odobravanja ovog kredita, objašnjava za portal zrenjaninski.com Miljan Lazarević, menadžer ekspoziture Sosijete ženeral banke u Zrenjaninu.

    – Šta posetioci mogu da očekuju na Sajmu nekretnina?

    Posetioci prvog Sajma nekretnina koji se organizuje u našem gradu mogu da pronađu odgovore na sva pitanja koja su ih mučila, a u vezi su sa kupovinom nekretnine, prodajom ili zamenom. Ukoliko nemaju sopstvenih sredstava da nekretninu plate gotovinom, što i jeste najčešći slučaj, odgovorićemo na sva pitanja u vezi sa kupovinom uz pomoć stambenog kredita. Potrudićemo se da sugrađane što bolje informišemo kako bi sa ovog sajma izašli obavešteni o tome kako da najlakše i najsigurnije kupe nekretninu, a da to opet ne zahteva mnogo komplikovanu proceduru.

    – Ko će biti učesnici na Sajmu?

    Učesnici sajma će biti sve relevantne agencije za nekretnine u gradu sa svojim ponudama, ali takođe i investitori sa ponudom energetski efikasnih stanova, pravnici, procenitelji, osiguravajuća kuća i stručnjaci Sosijete ženeral banke koji će takođe pružati sve potrebne informacije u vezi sa procedurom odobravanja kredita.

    – Zašto organizujete Sajam nekretnina u Zrenjaninu?

    Naš najvažniji cilj jeste edukacija klijenata i naših sugrađana o tome na šta treba da obrate pažnju kada kupuju nekretninu i kako da to ostvare na najbezbedniji i najpovoljniji način za njih.

    – Kako ocenjujete zainteresovanost Zrenjaninaca za tražnju za stambenim kreditima, prema podacima vaše ekspoziture?

    Zainteresovanost klijenata konstantno raste, pa je 2015. godine, na lokalu, tražnja za ovim kreditima bila za oko 80 odsto veća u odnosu na 2014. godinu. Taj trend nastavlja se i u ovoj godini. Očigledno je da postoji potreba za kupovinom nekretnina u našem gradu i da mnogi sugrađani razmišljaju o tome. Na nama je da im približimo sam proces kupovine stana ili kuće preko stambenih kredita naše banke i da im olakšamo taj korak.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija