• SARADNJA PRIVREDNE KOMORE I OPŠTINA ŽITIŠTE I NOVA CRNJA

  ZRENJANIN – V.d. direktora Regionalne privredne komore Zrenjanin Momčilo Nikolčić i predsednici opština Žitište i Nova Crnja Mitar Vučurević i Pera Milankov potpisali su sporazum o saradnji.     Sporazumom su određene oblasti saradnje relevantne za unapređenje privrednog ambijenta, razvoj malih privrednih društava i preduzetništva, aktivnosti na organizaciji privrednih manifestacija, prezentacija i sajmova.   Takođe, radiće […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  SARADNJA PRIVREDNE KOMORE I OPŠTINA ŽITIŠTE I NOVA CRNJA

  ZRENJANIN – V.d. direktora Regionalne privredne komore Zrenjanin Momčilo Nikolčić i predsednici opština Žitište i Nova Crnja Mitar Vučurević i Pera Milankov potpisali su sporazum o saradnji.

   

   

  Sporazumom su određene oblasti saradnje relevantne za unapređenje privrednog ambijenta, razvoj malih privrednih društava i preduzetništva, aktivnosti na organizaciji privrednih manifestacija, prezentacija i sajmova.

   

  Takođe, radiće se na formiranju zajedničkih stručnih tela za pomoć pri realizaciji investicija, projekata, pretežno u prekograničnoj saradnji, izradi i razmeni informacija od značaja za razvoj privrede opština i promovisanje poslovnih veza privrednih subjekata.

   

  Realizaciju sporazuma pratiće obe strane i analizirati ih na svakih pola godine, u cilju njegove potpunije primene i unapređenja.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Ekonomija