• ŠANSA ZA POSAO: Aptiv će i tokom jula zapošljavati nove radnike

    Kompanija „Aptiv“ će i tokom jula zapošljavati nove radnike, s obzirom na to da za potrebe jednog ozbiljnog poslovnog partnera otvara još jednu fabriku u Novom Sadu.   „Aptiv“ zapošljava radnike iz Zrenjanina, Elemira, Melenaca, Žablja, Titela, Mošorina, Knićanina… Bitno je naglasiti da je svim radnicima obezbeđen autobuski prevoz od mesta boravka do radnog mesta, […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    ŠANSA ZA POSAO: Aptiv će i tokom jula zapošljavati nove radnike

    Kompanija „Aptiv“ će i tokom jula zapošljavati nove radnike, s obzirom na to da za potrebe jednog ozbiljnog poslovnog partnera otvara još jednu fabriku u Novom Sadu.

     

    „Aptiv“ zapošljava radnike iz Zrenjanina, Elemira, Melenaca, Žablja, Titela, Mošorina, Knićanina… Bitno je naglasiti da je svim radnicima obezbeđen autobuski prevoz od mesta boravka do radnog mesta, i nazad.

     

    Ukoliko želite da osigurate sebi stalno zaposlenje, pozovite broj telefona 060/889-25-34 i prijavite se za posao.

     

    Takođe, svoju radnu biografiju možete poslati na e-mail: aptivposao@aptiv.com Kratku biografiju možete poslati i poštom ili lično doneti u fabriku. Fabrika se nalazi u industrijskoj zoni Sever II, Privrednikova 20, 21000 Novi Sad.

     

    Podsetimo, „Aptiv“ je globalni lider i jedna od najvećih svetskih kompanija u oblasti dobavljača automobilske industrije. U „Aptiv“ fabrici u Novom Sadu proizvode se električne instalacije za putnička vozila.

     

    A šta „Aptiv“ nudi svojim zaposlenima?

     

    „Nudimo redovnu mesečnu zaradu, plaćeni obrok i regres i osmočasovno radno vreme sa dve pauze u toku dana. Organizovan je besplatan prevoz od mesta stanovanja do posla i nazad. Obezbeđen je i novčani bonus za postignuti timski rezultat. Imamo organizovane obuke za rad u našoj fabrici, savremeno opremljen i klimatizovan prostor, kantinu sa toplim i hladnim obrocima, obezbeđenu opremu za bezbedan rad i ambulantu u krugu fabrike. Očekuje vas i novčana nadoknada za svakog kandidata koji se zaposli po vašoj preporuci, kao i mogućnost napredovanja i povećanja osnovne zarade“, poručuju iz kompanije „Aptiv“.

     

    radnici kompanije aptiv
    Milana Vujanović

     

    O tome kako je raditi u kompaniji „Aptiv“ razgovarali smo i sa radnicima. Milana Vujanović, vođa tima na montaži, kaže da kada se prijavila na konkurs tada još uvek nije postojala fabrika u Srbiji.

     

    – Kompanija je ispunila moja očekivanja u mnogim sferama, a neka je i premašila. S rastom kompanije, rasla su i moja očekivanja. Za neke je potrebno još vremena. Polazim od sebe i za napredak je potrebno mnogo rada, znanja i strpljenja. Najlepši deo kompanije su svakako ljudi, međuljudski odnosi i timski rad. Dobar je osećaj kada naučiš nešto novo i nadogradiš sebe, ali je još bolji kada znaš da si naučio nekog drugog – objašnjava Milana Vujanović.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 2

    1. Ja radim u Aptivu 5 meseci i radiću još do kraja godine,svaki mesec mi je plata manja za 1000 dinara,zadnju sam dobio 37000 din i često traže razlog da odbiju 10-20% od plate,viču,maltretiraju a pauza za ručak je 20 minuta.
      Svakodnevno radnici odlaze i dolaze što je dokaz kakva je to firma.
      Moj savet,ne dolazite u Aptiv.

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija