• Sajam zapošljavanja: Do sada se prijavilo 20 poslodavaca, potrebno im je oko 400 radnika

    Do sada je 20 poslodavaca prijavilo učešće na Sajmu zapošljavanja u Zrenjaninu, saopštila je danas zrenjaninska filijala Nacionalne službe za zapošljavanje. Ovi poslodavci su iskazali potrebu za oko 400 radnika različitih profila.   PROČITAJTE JOŠ: Poslovi u Zrenjaninu i okolini: Pogledajte šta je trenutno u ponudi   Podsetimo, Sajam zapošljavanja, u organizaciji zrenjaninske filijale Nacionalne […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Sajam zapošljavanja: Do sada se prijavilo 20 poslodavaca, potrebno im je oko 400 radnika

    Do sada je 20 poslodavaca prijavilo učešće na Sajmu zapošljavanja u Zrenjaninu, saopštila je danas zrenjaninska filijala Nacionalne službe za zapošljavanje. Ovi poslodavci su iskazali potrebu za oko 400 radnika različitih profila.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Poslovi u Zrenjaninu i okolini: Pogledajte šta je trenutno u ponudi

     

    Podsetimo, Sajam zapošljavanja, u organizaciji zrenjaninske filijale Nacionalne službe za zapošljavanje, biće održan 17. maja.

     

    Sajam će biti upriličen u Hali sportova „Zvonimir Zvonko Vujin“, na adresi Karađorđev trg bb, u terminu od 11 do 14 časova.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Novi stanovi u Zrenjaninu više nego duplo skuplji od stanova u Apatinu

     

    Biće to 25. sajam u organizaciji Filijale za zapošljavanje Zrenjanin, a prvi ovogodišnji u Srednjobanatskom okrugu. Već tradicionalno se realizuje prolećni sajam u Zrenjaninu i u nekoj od ispostava Filijale za zapošljavanje.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 1

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija