• Restoran Babatovo traži konobare, posao na neodređeno vreme

    Renomirani restoran „Babatovo“, na istoimenom izletištu na Tisi, kod Elemira, hitno traži konobare, a posao je na neodređeno vreme.   Poželjno je da kandidati imaju radno iskustvo. U dobrom timu restorana „Babatovo“ zaposleni će imati priliku da iskažu svoje kvalitete, poručuju iz ovog ugostiteljskog objekta.   Zaposlenima je obezbeđen prevoz od i do radnog mesta. […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Restoran Babatovo traži konobare, posao na neodređeno vreme

    Renomirani restoran „Babatovo“, na istoimenom izletištu na Tisi, kod Elemira, hitno traži konobare, a posao je na neodređeno vreme.

     

    Poželjno je da kandidati imaju radno iskustvo. U dobrom timu restorana „Babatovo“ zaposleni će imati priliku da iskažu svoje kvalitete, poručuju iz ovog ugostiteljskog objekta.

     

    Zaposlenima je obezbeđen prevoz od i do radnog mesta.

     

    Oglas je otvoren do popune radnog mesta, a kontakt je na telefon 063 567 345, gde se možete informisati o svim detaljima.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija