• REŠENJE O BANKROTU „JUGOREMEDIJE“ POSTAJE PRAVOSNAŽNO

  ZRENJANIN – Rešenje o bankrotstvu zrenjaninske farmaceutske kuće „Jugoremedija“ u stečaju, za dva dana biće pravosnažno, kaže za portal zrenjaninski.com stečajni upravnik Radovan Savić, a onda kreću ubrzane pripreme za prodaju imovine fabrike. – Na rešenje o bankrotu može da se žali samo stečajni upravnik, a ja to neću učiniti, i Odbor poverilaca, a malo […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  REŠENJE O BANKROTU „JUGOREMEDIJE“ POSTAJE PRAVOSNAŽNO

  ZRENJANIN – Rešenje o bankrotstvu zrenjaninske farmaceutske kuće „Jugoremedija“ u stečaju, za dva dana biće pravosnažno, kaže za portal zrenjaninski.com stečajni upravnik Radovan Savić, a onda kreću ubrzane pripreme za prodaju imovine fabrike.

  Fabrika lekova "Jugoremedija"
  Fabrika lekova „Jugoremedija“

  – Na rešenje o bankrotu može da se žali samo stečajni upravnik, a ja to neću učiniti, i Odbor poverilaca, a malo je verovatno da će to biti slučaj, jer bi se samo odugovlačio postupak. Zbog toga očekujem da će rešenje biti pravosnažno već u sredu, a sledeće nedelje pokrenuću proceduru, odnosno biće objavljen javni poziv za izbor procenitelja imovine „Jugoremedije“ – precizira stečajni upravnik ove firme u stečaju Radovan Savić.

  On veruje da podaja imovine „Jugoremedije“ može da se pripremi i odradi u najkraćem roku.

  – Ne očekujem nikakve zastoje i prepreke, procenitelj bi posao mogao da završi za četrdesetak dana najviše i verujem da će već početkom marta prodaja biti realizovana – napominje Savić, uz opasku da je zakup fabrike otkazan i da je u pripremi primopredaja imovine, kako bi se blagovremeno obezbedilo da potencijalni kupac preuzme imovinu.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Ekonomija