• Raspisani novi oglasi za posao, četiri poslodavca traže radnike

    Posredstvom Nacionalne službe za zapošljavanje raspisani su novi oglasi za posao. Portal zrenjaninski.com objavljuje neke od njih.   PR livarska radnja „Livac“ Zrenjanin zapošljava livca, za rad u Zrenjaninu, na određeno vreme. Istoj firmi potreban je i bravar, kao i pomoćni livarski radnik. I tu je u pitanju rad na određeno vreme.   „Modital“ DOO […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Raspisani novi oglasi za posao, četiri poslodavca traže radnike

    Posredstvom Nacionalne službe za zapošljavanje raspisani su novi oglasi za posao. Portal zrenjaninski.com objavljuje neke od njih.

     

    PR livarska radnja „Livac“ Zrenjanin zapošljava livca, za rad u Zrenjaninu, na određeno vreme. Istoj firmi potreban je i bravar, kao i pomoćni livarski radnik. I tu je u pitanju rad na određeno vreme.

     

    „Modital“ DOO Zrenjanin traži 20 radnika u proizvodnji. Rad je na određeno vreme, smenski je, uz obezbeđen prevoz. Zainteresovani  kandidati mogu da pošalju svoje prijave za zaposlenje na e-mail adresu: pompeaserb@pompea.com

     

    Pročitajte još: Predstavljamo šest novih oglasa za posao, potrebni radnici različitih profila

     

    Poslodavac „Black White“ d.o.o. Zrenjanin, koji se bavi ugradnjom opreme za video nadzor, instaliranjem softvera i povezivanjem na lokalnu mrežu i internet, oglasio je potrebu za zapošljavanjem lica za rad na poslovima montažera i programera. Posao se odvija u firmi i na terenu. Rad je na neodređeno vreme.

     

    Kompanija NIS zapošljava inženjera energetike, za rad u Zrenjaninu. Od kandidata se traži radno iskustvo u održavanju elektroenergetskih sistema, završen fakultet u oblasti energotehnike – smer energetika, i posedovanje vozačke dozvole „B“ kategorije. Rok za prijave kandidata je 4. avgust.

     

    Više informacija o ovim oglasima možete dobiti u zrenjaninskoj filijali Nacionalne službe za zapošljavanje.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija