• PROSEČNA PENZIJA U JANUARU IZNOSILA JE OVOLIKO

  ZRENJANIN – Prema podacima iz januara ove godine, na teritoriji koju pokriva filijala Zrenjanin ima ukupno 40.868 penzionera. Prosečna penzija u januaru iznosila je 25.889 dinara.     Od ukupnog broja penzionera, najveći broj je iz kategorije zaposlenih – 36.140, a prosečna penzija ove kategorije iznosila je 25.082 dinara. Veću prosečnu penziju od Zrenjaninaca imaju […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  PROSEČNA PENZIJA U JANUARU IZNOSILA JE OVOLIKO

  ZRENJANIN – Prema podacima iz januara ove godine, na teritoriji koju pokriva filijala Zrenjanin ima ukupno 40.868 penzionera. Prosečna penzija u januaru iznosila je 25.889 dinara.

   

  penzioneri
  Foto: Pixabay

   

  Od ukupnog broja penzionera, najveći broj je iz kategorije zaposlenih – 36.140, a prosečna penzija ove kategorije iznosila je 25.082 dinara. Veću prosečnu penziju od Zrenjaninaca imaju Novosađani, Pančevci i Vrbašani.

   

  Na teritoriji koju pokriva filijala Zrenjanin ima 1.811 penzionera iz kategorije samostalnih delatnosti, sa prosečnom penzijom od 25.082 dinara, i 2.917 penzionera –poljoprivrednika, čija je prosečna penzija 12.461 dinar.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Ekonomija