• Promocija Digitalk konferencije u Startit centru u Zrenjaninu!

    Ostalo je manje od mesec dana do prve Digitalk konferencije u Zrenjaninu, a samim tim i do nastavka tradicije velikih IT konferencija u našem gradu. S tim u vezi, u četvrtak, 24. marta, održaće se promocija Digitalk konferencije za sve one koji žele više informacija o ovom događaju.   Promocija će se održati u Startit […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Promocija Digitalk konferencije u Startit centru u Zrenjaninu!

    Ostalo je manje od mesec dana do prve Digitalk konferencije u Zrenjaninu, a samim tim i do nastavka tradicije velikih IT konferencija u našem gradu. S tim u vezi, u četvrtak, 24. marta, održaće se promocija Digitalk konferencije za sve one koji žele više informacija o ovom događaju.

     

    Promocija će se održati u Startit centru, u zgradi Narodnog pozorišta „Toša Jovanović“, s početkom u 18 časova.

     

    Na početku promocije biće organizovana panel diskusija koju će voditi organizator konferencije Vlada Kovač. Sagovornici na panelu biće Milan Milićev, jedan od najpoznatijih predstavnika zrenjaninske IT zajednice, Jovan Tatalović, delivery menadžer u kompaniji Levi9 i višegodišnji volonter konferencija u Zrenjaninu, kao i Bogdan Ćirić, product menadžer u kompaniji HelloWorld, koji je takođe naš Zrenjaninac.

     

    Učesnici panel diskusije će u razgovoru sa Vladom predstaviti sve benefite jednog ovakvog događaja za naš grad. Fokus će biti na prednostima koje on ima za mlade ljude u Zrenjaninu, sa akcentom na studente Tehničkog fakulteta „Mihajlo Pupin“ i Visoke tehničke škole strukovnih studija.

     

    Nakon diskusije, Vlada Kovač će detaljnije predstaviti agendu celog događaja, kako E-Commerce Days, dela događaja namenjenog poslovnim ljudima iz sveta elektronske trgovine, tako i same konferencije koja u fokusu ima IT i kreativnu industriju.

     

    digitalk promocija

     

    Promocija će se završiti networkingom

     

    Kao i svaki Digitalk događaj, i ova promocija će se završiti networkingom koji svi toliko željno priželjkuju nakon tri godine pauze. Predviđeno je da promocija traje do 20 časova.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Pre same promocije, od 17 do 18 časova, u Startit centru će se održati i intervjui sa svim zainteresovanim studentima koji žele da budu deo organizacionog tima kao volonteri. Volontiranje na konferenciji je jedan od najpopularnijih načina da budete deo jednog velikog događaja, a da pritom steknete jedno veoma zanimljivo iskustvo i upoznate veliki broj novih ljudi.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija