• Promocija Digitalk konferencije u Startit centru u Zrenjaninu!

  Ostalo je manje od mesec dana do prve Digitalk konferencije u Zrenjaninu, a samim tim i do nastavka tradicije velikih IT konferencija u našem gradu. S tim u vezi, u četvrtak, 24. marta, održaće se promocija Digitalk konferencije za sve one koji žele više informacija o ovom događaju.   Promocija će se održati u Startit […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Promocija Digitalk konferencije u Startit centru u Zrenjaninu!

  Ostalo je manje od mesec dana do prve Digitalk konferencije u Zrenjaninu, a samim tim i do nastavka tradicije velikih IT konferencija u našem gradu. S tim u vezi, u četvrtak, 24. marta, održaće se promocija Digitalk konferencije za sve one koji žele više informacija o ovom događaju.

   

  Promocija će se održati u Startit centru, u zgradi Narodnog pozorišta „Toša Jovanović“, s početkom u 18 časova.

   

  Na početku promocije biće organizovana panel diskusija koju će voditi organizator konferencije Vlada Kovač. Sagovornici na panelu biće Milan Milićev, jedan od najpoznatijih predstavnika zrenjaninske IT zajednice, Jovan Tatalović, delivery menadžer u kompaniji Levi9 i višegodišnji volonter konferencija u Zrenjaninu, kao i Bogdan Ćirić, product menadžer u kompaniji HelloWorld, koji je takođe naš Zrenjaninac.

   

  Učesnici panel diskusije će u razgovoru sa Vladom predstaviti sve benefite jednog ovakvog događaja za naš grad. Fokus će biti na prednostima koje on ima za mlade ljude u Zrenjaninu, sa akcentom na studente Tehničkog fakulteta „Mihajlo Pupin“ i Visoke tehničke škole strukovnih studija.

   

  Nakon diskusije, Vlada Kovač će detaljnije predstaviti agendu celog događaja, kako E-Commerce Days, dela događaja namenjenog poslovnim ljudima iz sveta elektronske trgovine, tako i same konferencije koja u fokusu ima IT i kreativnu industriju.

   

  digitalk promocija

   

  Promocija će se završiti networkingom

   

  Kao i svaki Digitalk događaj, i ova promocija će se završiti networkingom koji svi toliko željno priželjkuju nakon tri godine pauze. Predviđeno je da promocija traje do 20 časova.

   

  Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

   

  Pre same promocije, od 17 do 18 časova, u Startit centru će se održati i intervjui sa svim zainteresovanim studentima koji žele da budu deo organizacionog tima kao volonteri. Volontiranje na konferenciji je jedan od najpopularnijih načina da budete deo jednog velikog događaja, a da pritom steknete jedno veoma zanimljivo iskustvo i upoznate veliki broj novih ljudi.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Ekonomija