• „PROIZVODNJA MILE DRAGIĆ“ NA SAJMU U NIRNBERGU

  NIRNBERG – Zrenjaninska kompanija „Proizvodnja Mile Dragić“ bila je jedan od učesnika i izlagača na nedavno završenom sajmu Enforce Tac, koji je održan u nemačkom gradu Nirnbergu.     Posetioci sajma, koji su obišli stand „Proizvodnje Mile Dragić“, u okviru hale 10.1 – 630, mogli su pogledati deo asortimana ove kompanije i upoznati se sa […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  „PROIZVODNJA MILE DRAGIĆ“ NA SAJMU U NIRNBERGU

  NIRNBERG – Zrenjaninska kompanija „Proizvodnja Mile Dragić“ bila je jedan od učesnika i izlagača na nedavno završenom sajmu Enforce Tac, koji je održan u nemačkom gradu Nirnbergu.

   

  Enforce Tac

   

  Posetioci sajma, koji su obišli stand „Proizvodnje Mile Dragić“, u okviru hale 10.1 – 630, mogli su pogledati deo asortimana ove kompanije i upoznati se sa proizvodima koje ona nudi.

   

  „Inovacije i rešenja u pogledu lične zaštite, balističke zaštite i opreme, kao i zaštitnih odela i intervencijske opreme, prezentovana je delegacijama i posetiocima iz celog sveta“, saopšteno je iz kompanije koja se bavi proizvodnjom vojne i policijske opreme.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Ekonomija