• PRIZNATA POTRAŽIVANJA POVERILACA „BRATSTVA JEDINSTVA“

  ZRENJANIN – Privredni sud u Zrenjaninu objavio je listu priznatih  potraživanja u poljoprivrednom preduzeću „Bratstvo jedinstvo „ iz Neuzine.     Na listi priznatih a obezbeđenih potraživanja, najveći poverilac je preduzeće „Uljarice“ Bačka,  kojima su Neuzinci ostali dužni 19, 5 miliona a sledi Ildika Vereš sa 10,8 .   Na listi priznatih a neobezbeđenih potraživanja […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  PRIZNATA POTRAŽIVANJA POVERILACA „BRATSTVA JEDINSTVA“

  ZRENJANIN – Privredni sud u Zrenjaninu objavio je listu priznatih  potraživanja u poljoprivrednom preduzeću „Bratstvo jedinstvo „ iz Neuzine.

   

  poljoprivreda

   

  Na listi priznatih a obezbeđenih potraživanja, najveći poverilac je preduzeće „Uljarice“ Bačka,  kojima su Neuzinci ostali dužni 19, 5 miliona a sledi Ildika Vereš sa 10,8 .

   

  Na listi priznatih a neobezbeđenih potraživanja su Poreska uprava – filjala Sečanj sa nešto više od 700 000 dinara, sledi EPS sa 774 000, „Uljarice“ Bačka sa 10 miliona, Banatski Despotovac doo sa 3,3 miliona, Ištvan Vereš sa 741 000 ali i Poljoprivredna stručna služba iz Zrenjanina sa nešto više od 913 000 dinara.

   

  Na listi priznatih i neobezbeđenih poverilaca III reda je i Beograđanin Novak Kosnić koji od „Bratstva jedinstva“ potražuje 514 milion dinara.

  Sud je poverioce sa osporenim potraživanjima uputio na parnični postupak.

  „Bratstvo jedinstvo“ iz Neuzine u stečaju je od februara prošle godine.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Ekonomija