• Privredno društvo „Fulgar East“ iz Zrenjanina raspisalo novi konkurs za posao

  Privredno društvo „Fulgar East“ iz Zrenjanina poziva sve zainteresovane da se prijave na novi konkurs za radno mesto operatera na mašini za obradu tekstilnih vlakana.   Dovoljno je da kandidati imaju samo osnovnu školu. Radno iskustvo nije presudno.   Posao se obavlja u Zrenjaninu i u pitanju je radno mesto sa povećanim rizikom. Stoga je […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Privredno društvo „Fulgar East“ iz Zrenjanina raspisalo novi konkurs za posao

  Privredno društvo „Fulgar East“ iz Zrenjanina poziva sve zainteresovane da se prijave na novi konkurs za radno mesto operatera na mašini za obradu tekstilnih vlakana.

   

  Dovoljno je da kandidati imaju samo osnovnu školu. Radno iskustvo nije presudno.

   

  Posao se obavlja u Zrenjaninu i u pitanju je radno mesto sa povećanim rizikom. Stoga je od suštinskog značaja da kandidati budu spremni da se pridržavaju svih bezbednosnih mera i protokola kako bi se osigurala njihova dobrobit na radu.

   

  Konkurs je otvoren do 15. novembra. Prijave se šalju na e-mail adresu: marinan@fulgareast.rs

   

  Svi zainteresovani kandidati mogu dobiti više informacija o konkursu i uslovima prijave putem gore navedene e-mail adrese ili na broj telefona 023/515-686.

   

  Novi oglasi za posao u Zrenjaninu i okolini redovno se ažuriraju u našoj rubrici POSAO.

   

  Ukoliko ste poslodavac i tražite radnike, a želite da oglas za posao objavite na našem portalu, kontaktirajte nas putem mejla marketing@zrenjaninski.com

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Ekonomija