• PREDUZEĆU „PRVA KLASA“ SUD RASPRODAJE NEKRETNINE

  LUKIĆEVO – Jelica Baković, sudija Privrednog suda u Zrenjaninu, oglasila je za prodaju javnim nadmetanjem pokretnu i nepokretnu imovinu preduzeća za skladištenje i otkup žitarica „Prva klasa“ iz Lukićeva.     Na prodaju je ponuđena oprema čija je vrednost procenjena na 10,7 miliona dinara, a s obzirom na to da je u pitanju prva prodaja […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  PREDUZEĆU „PRVA KLASA“ SUD RASPRODAJE NEKRETNINE

  LUKIĆEVO – Jelica Baković, sudija Privrednog suda u Zrenjaninu, oglasila je za prodaju javnim nadmetanjem pokretnu i nepokretnu imovinu preduzeća za skladištenje i otkup žitarica „Prva klasa“ iz Lukićeva.

   

  Zgrada Privrednog suda u Zrenjaninu

   

  Na prodaju je ponuđena oprema čija je vrednost procenjena na 10,7 miliona dinara, a s obzirom na to da je u pitanju prva prodaja najmanja ponuđena cena ne može biti niža od 60 odsto procenjene vrednosti.

   

  Takođe, na prodaju su ponuđene nekretnine u Melencima, parcele pod objektima, upravna zgrada, silos, pekara, trafo i radionica, po ceni od 43,5 miliona dinara. I u slučaju nekretnina u Melencima radi se o prvoj prodaji.

   

  Do prodaje imovine dolazi po tužbi AIK banke, a prodaja će se obaviti 14. februara, u 11 časova, u Privrednom sudu.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Ekonomija