• Preduzeće „Valor“ širi poslovanje i na području Subotice

  „Valor“ doo iz Zrenjanina uspešno je završio akviziciju stovarišta u Subotici, koje je bilo u vlasništvu „Europa prometa 2000“ doo iz Bača.   „Valor“ je ovim poslovnim potezom dobio još jednu veleprodaju u Subotici i pet maloprodajnih objekata. U pitanju su tri objekta na terenu Subotice i po jedan u Horgošu i Čantaviru.   Pročitajte […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Preduzeće „Valor“ širi poslovanje i na području Subotice

  „Valor“ doo iz Zrenjanina uspešno je završio akviziciju stovarišta u Subotici, koje je bilo u vlasništvu „Europa prometa 2000“ doo iz Bača.

   

  „Valor“ je ovim poslovnim potezom dobio još jednu veleprodaju u Subotici i pet maloprodajnih objekata. U pitanju su tri objekta na terenu Subotice i po jedan u Horgošu i Čantaviru.

   

  Pročitajte još: Na prodaju garsonjera u novoj, nedavno useljenoj zgradi (Foto)

   

  Kupci će na novim terenima dobiti pouzdanog partnera, kvalitetnu uslugu i blagovremenu isporuku, kakva je i na ostalim terenima gde „Valor“ posluje.

   

  Sistem „Valora“ ima ukupno sedam veleprodaja, 48 maloprodajnih objekata i jednu maloprodaju opreme za HoReCu.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Ekonomija