• PREDAVANJE NAMENJENO PRIVREDNICIMA I PREDUZETNICIMA

  ZRENJANIN – U sklopu projekta „Virutelni inkubator“, koji je finansiran od strane Razvojne agencije Srbije, Unija poslodavaca Srbije – poslodavci Zrenjanina u sredu, 13. decembra, u 11 časova, organizuje predavanje namenjeno privrednicima i preduzetnicima. Predavači će biti iz kompanije „DENEX accounting&finance“.     Privredno društvo DENEX se bavi pružanjem finansijskih usluga. Organizovani su kao tim […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  PREDAVANJE NAMENJENO PRIVREDNICIMA I PREDUZETNICIMA

  ZRENJANIN – U sklopu projekta „Virutelni inkubator“, koji je finansiran od strane Razvojne agencije Srbije, Unija poslodavaca Srbije – poslodavci Zrenjanina u sredu, 13. decembra, u 11 časova, organizuje predavanje namenjeno privrednicima i preduzetnicima. Predavači će biti iz kompanije „DENEX accounting&finance“.

   

  predavanje

   

  Privredno društvo DENEX se bavi pružanjem finansijskih usluga. Organizovani su kao tim visoko stručnih ovlašćenih računovođa, revizora, poreskih konsultanata i pravnika.

   

  Predavanje će se održati u prostorijama Unije poslodavaca Srbije – poslodavci Zrenjanina, na adresi Kralja Aleksandra I Karđorđevića 15/III.

   

  Teme koje će se obrađivati na predavanju su sledeće:

   

  – efikasno upravljanje i racionalno poslovno odlučivanje kao osnov finansijskog planiranja

   

  – finansijsko planiranje – pojam, instrumenti i analiza kroz primer četiri planske analize (planirani bilans uspeha, planirani bilans stanja, plan novčanih tokova, plan dugoročnih ulaganja)

   

  – elementi finansijskog planiranja kroz sistematizaciju poslovanja i poslovne tokove preduzeća

   

  – modeli finansiranja i uticaj globalnih tokova svetske privrede

   

  – kontroling u službi efikasnog sprovođenja finansijskog plana

   

  – profitabilnost i dugoročni uticaj

   

  Zainteresovani privrednici i preduzetnici svoje prisustvo trebalo bi da najave e-mailom poslodavcizr@gmail.com do 10. decembra, do 14 časova.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Ekonomija