• Pozivaju bivše radnike propalih preduzeća da prijave svoja potraživanja

    Na nekoliko mesta u Zrenjaninu osvanuo je oglas kojim se bivši radnici zrenjaninskih preduzeća, koja su u stečaju više godina, pozivaju da prijave svoja potraživanja.   Sličan poziv pre izvesnog vremena uputio je i Samostalni sindikat.   Reč je o radnicima preduzeća koja su završila u stečaju, a kojima godinama nisu isplaćivane plate.   Na […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Pozivaju bivše radnike propalih preduzeća da prijave svoja potraživanja

    Na nekoliko mesta u Zrenjaninu osvanuo je oglas kojim se bivši radnici zrenjaninskih preduzeća, koja su u stečaju više godina, pozivaju da prijave svoja potraživanja.

     

    Sličan poziv pre izvesnog vremena uputio je i Samostalni sindikat.

     

    Reč je o radnicima preduzeća koja su završila u stečaju, a kojima godinama nisu isplaćivane plate.

     

    Na ovom najnovijem pozivu našla su se preduzeća kao što su „Autoprevoz“, „Naftagas montaža“, Poljoprivredni kombinat „Spasoje Stejić“, „Jugoremedija“, Zrenjaninska industrija piva…

     

    Radnici nekih propalih zrenjaninskih preduzeća – šećerane, „Gvožđara“, Fabrike šešira „Begej“, već su angažovali advokate, nadajući se da će uz njihovu pomoć izvući plate koje čekaju pet i više godina.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 2

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija