• Poverilac ima saznanja da se u firmi „MDN Agri“ uništava dokumentacija

  Privredni sud u Zrenjaninu je imenovao Dragicu Arsić za privremenu stečajnu upravnicu zrenjaninskog preduzeća „MDN Agri“.   Arsić je imenovana kako bi sprečila uništavanje dokumentacije i imovine stečajnog dužnika.   PROČITAJTE JOŠ: “Marko Biser” posle četvorogodišnjeg stečaja i zvanično prestaje da postoji   Da ima saznanja da se imovina obezvređuje, a dokumentacija uništava, sud je obavestio […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Poverilac ima saznanja da se u firmi „MDN Agri“ uništava dokumentacija

  Privredni sud u Zrenjaninu je imenovao Dragicu Arsić za privremenu stečajnu upravnicu zrenjaninskog preduzeća „MDN Agri“.

   

  Arsić je imenovana kako bi sprečila uništavanje dokumentacije i imovine stečajnog dužnika.

   

  PROČITAJTE JOŠ: “Marko Biser” posle četvorogodišnjeg stečaja i zvanično prestaje da postoji

   

  Da ima saznanja da se imovina obezvređuje, a dokumentacija uništava, sud je obavestio poverilac, novosadska firma „Agroglobe“, koja je i predložila uvođenje stečaja.

   

  Inače, kako stoji u rešenju stečajnog sudije Dragana Jarića, rešenje o otvaranju prethodnog stečajnog postupka predstavniku preduzeća „MDN Agri“ nije uspeo da uruče ni sud ni policija.

   

  Novosadska firma „Agroglobe“, koja od „MDN Agri“ potražuje 421.609 evra i 6.473.635 dinara, podnela je prošlog meseca predlog da se u zrenjaninskom preduzeću otvori stečaj. Predlagač je u zahtevu istakao da je dužnik obustavio sva plaćanja u neprekidnom trajanju od 186 dana i da su zbog toga ispunjeni uslovi za otvaranje stečaja.

   

  Privredni sud u Zrenjaninu je doneo rešenje o pokretanju prethodnog stečajnog postupka kako bi se utvrdilo da li postoje razlozi za stečaj.

   

  Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

   

  Prema podacima Agencije za privredne registre, društvo sa ograničenom odgovornošću „MDN Agri“ osnovano je u oktobru 2003. godine. Specijalizovano je za proizvodnju, trgovinu i usluge.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 1

  1. Nek priča ko šta hoće, Staljin je bio „lek“ protiv kriminalaca. Rešio bi on to za 5 minuta. Ne bi se lopuže nanosile glave.

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Ekonomija