• Poslovni prostor u gradu za 1,2 miliona evra pa naniže: Šta je sve ponuđeno na prodaju?

    Jedna od najskupljih nekretnina u Zrenjaninu, koja je ponuđena na prodaju, jeste zgrada bivšeg „Mediveta“. Ko odluči da kupi ovaj poslovni prostor, površine 1.836 kvadratnih metara, trebalo bi da pripremi 1,2 miliona evra.   Ova zgrada ima zanimljivu istoriju. U pitanju je objekat pod režimom prethodne zaštite, koji je sagrađen 1912. godine. U njemu se […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Poslovni prostor u gradu za 1,2 miliona evra pa naniže: Šta je sve ponuđeno na prodaju?

    Jedna od najskupljih nekretnina u Zrenjaninu, koja je ponuđena na prodaju, jeste zgrada bivšeg „Mediveta“. Ko odluči da kupi ovaj poslovni prostor, površine 1.836 kvadratnih metara, trebalo bi da pripremi 1,2 miliona evra.

     

    Ova zgrada ima zanimljivu istoriju. U pitanju je objekat pod režimom prethodne zaštite, koji je sagrađen 1912. godine. U njemu se duže od šest decenija nalazila Osnovna škola „Žarko Zrenjanin“, a potom i sedište preduzeća „Medivet“. Za potrebe ove firme renoviranje je trajalo od 1989. do 1992. godine, a veliki natpis na pročelju zgrade i dalje podseća na tog vlasnika. Od 2005. novi vlasnik zgrade je „Iradia“ iz Sremske Kamenice.

     

    PROČITAJTE JOŠ: GIK Intergradnja Banat Group prodaje nepokretnosti na nekoliko lokacija

     

    Bilo je planirano da zgrada bude pretvorena u poslovno – stambeni objekat, a pre dve godine održana je i javna prezentacija urbanističkog projekta. Nezvanično, problem je nastao jer se zgrada nalazi u režimu prethodne zaštite, pa nisu moguće intervencije na njenom spoljašnjem delu. U prevodu, stanovi nisu mogli dobiti terase i balkone, zbog čega je projekat pao u vodu, a objekat je ponovo oglašen na prodaju.

     

    Na prodaju je ponuđen i poslovni prostor u glavnoj gradskoj ulici, i to po ceni od 800.380 evra. Nekretnina od 623 kvadrata je, kako piše u oglasu, vlasnicima vraćena u postupku restitucije, a i ona se nalazi pod zaštitom države.

     

    Prodaje se i fabrika za proizvodnju mesnih proizvoda

     

    Ukoliko imate ideju da se bavite preradom mesa, možete da pazarite kompletno opremljenu fabriku za proizvodnju mesnih proizvoda, ukupne površine 347 kvadratnih metara. U proizvodnom pogonu na Bagljašu nalaze se mašine za obradu mesa i proizvodnju mesnih proizvoda. Cena ove nekretnine iznosi 750.000 evra.

     

    U centru Zrenjanina, u Jevrejskoj ulici, prodaje se nov poslovni prostor od 1.630 kvadrata, koji košta 660.000 evra, dok po ceni od 637.250 evra možete da kupite poslovni prostor na Žitnom trgu, koji se sastoji iz tri objekta.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Zašto je PVC stolarija bolja od tradicionalne? I zbog čega je Premija PVC pun pogodak?

     

    Za 400.000 evra nudi se kuća ali i razrađena prodavnica u blizini zrenjaninske bolnice. Za 345.800 evra možete da kupite ugostiteljski objekat u novogradnji na Lesnini, sa kompletnim inventarom.

     

    U Vodotornju se na prodaju nude dva poslovna prostora na petom i šestom spratu za ukupno 300.000 evra. Za 153.000 evra možete da kupite tri spojena lokala u jednom pasažu u centru grada, uz mogućnost da postavite letnju baštu u glavnoj ulici. U zgradi Vojvođanske banke na prodaju su, po ceni od 150.000 evra, ponuđena dva zasebna lokala, po strukturi dupleksa, koja mogu da se spoje i u jedan veliki.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 2

    1. Шта је циљ? Данас распродаја, сутра селидба? Не разумем! Кад немаш, гледаш да зарадиш или смањиш прохтеве. Уштеђен динар је зарађен динар.

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija