• Poreska uprava zapošljava tri pripravnika u zrenjaninskoj filijali

  Poreska uprava je raspisala javni konkurs za prijem 262 pripravnika sa visokim obrazovanjem. U toku pripravničkog staža, koji traje godinu dana, kandidati će biti osposobljeni za samostalan rad na poslovima poreske kontrole. Ukoliko uspešno primene tražene kompetencije, biće primljeni na neodređeno vreme.   Javni konkurs je raspisan za radna mesta na celoj teritoriji Republike Srbije. […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Poreska uprava zapošljava tri pripravnika u zrenjaninskoj filijali

  Poreska uprava je raspisala javni konkurs za prijem 262 pripravnika sa visokim obrazovanjem. U toku pripravničkog staža, koji traje godinu dana, kandidati će biti osposobljeni za samostalan rad na poslovima poreske kontrole. Ukoliko uspešno primene tražene kompetencije, biće primljeni na neodređeno vreme.

   

  Javni konkurs je raspisan za radna mesta na celoj teritoriji Republike Srbije.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Građani mogu da se prijave za subvencije za kupovinu bicikala

   

  Za potrebe filijale Poreske uprave u Zrenjaninu raspisan je konkurs za tri mlađa poreska savetnika – pripravnika, na radnom mestu analitičko-poreski poslovi kontrole.

   

  Mlađi poreski savetnik učestvuje u poslovima kontrole pravnih lica, te kontroliše podatke iskazane u poreskim prijavama, uz sastavljanje zapisnika i nacrta rešenja uz neposredni nadzor rukovodioca grupe. Takođe, priprema predlog inicijative za privremeno oduzimanje PIB-a i prati promene u registrima koje vodi Poreska uprava. Obavlja i druge poslove iz nadležnosti odeljenja po nalogu rukovodioca grupe.

   

  Uslovi koje kandidat treba da ispuni

   

  Uslov je da kandidat ima stečeno visoko obrazovanje iz naučne oblasti pravne ili ekonomske nauke na studijama drugog stepena ili visoko obrazovanje iz naučne, odnosno stručne oblasti u okviru obrazovno-naučnog polja tehničko-tehnoloških ili društveno-humanističkih nauka na osnovnim akademskim studijama u obimu od najmanje 240 ESPB bodova, master akademskim studijama, specijalističkim akademskim studijama, specijalističkim strukovnim studijama, odnosno na osnovnim studijama u trajanju od najmanje četiri godine ili specijalističkim studijama na fakultetu. Uslov je i da ima položen državni stručni ispit i ispit za inspektora, završen pripravnički staž ili najmanje pet godina radnog staža u državnim organima, kao i kompetencije potrebne za rad na radnom mestu.

   

  Rok za podnošenje prijava je 4. avgust.

   

  Za više informacija, zainteresovani se mogu obratiti Ministarstvu finansija, odnosno Poreskoj upravi, radnim danima od 8 do 15 sati. Brojevi telefona su 011/3953-343 (Nikola Golubović), 011/3950-521 (Jelena Bilić) i 011/3950-678 (Milena Kašiković).

   

  Novi oglasi za posao u Zrenjaninu i okolini redovno se ažuriraju u našoj rubrici POSAO.

   

  Ukoliko ste poslodavac i tražite radnike, a želite da oglas za posao objavite na našem portalu, kontaktirajte nas putem mejla marketing@zrenjaninski.com

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Ekonomija