• Pokrenut stečajni postupak nad apotekom zbog duga od 39.000 dinara!

  Privredni sud u Zrenjaninu je doneo rešenje o pokretanju stečajnog postupka nad Zdravstvenom ustanovom „Apoteka Uriel 4“ iz Kikinde.   Zahtev za uvođenje stečaja je podnelo preduzeće „In Formo“ iz Sremske Kamenice, a za stečajnog upravnika je imenovan Anđelko Babić iz Zrenjanina.   PROČITAJTE JOŠ: Trgovinska radnja iz Rume kupila teretnjak „Zrenjanin“ i druga plovila […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Pokrenut stečajni postupak nad apotekom zbog duga od 39.000 dinara!

  Privredni sud u Zrenjaninu je doneo rešenje o pokretanju stečajnog postupka nad Zdravstvenom ustanovom „Apoteka Uriel 4“ iz Kikinde.

   

  Zahtev za uvođenje stečaja je podnelo preduzeće „In Formo“ iz Sremske Kamenice, a za stečajnog upravnika je imenovan Anđelko Babić iz Zrenjanina.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Trgovinska radnja iz Rume kupila teretnjak „Zrenjanin“ i druga plovila

   

  I bio bi to tek jedan u nizu stečajeva koji se otvaraju i zatvaraju. Međutim, ovaj se izdvaja po nekoliko činjenica. Dug zbog kog je poverilac podneo predlog za otvaranje stečaja iznosi svega 39.000 dinara. Dužnik je u blokadi od juna 2015. godine, a svoje poslovanje nije uskladio sa odredbama Zakona o zdravstvenoj zaštiti.

   

  U obrazloženju odluke o pokretanju stečajnog postupka navodi se da Zdravstvena ustanova „Apoteka Uriel 4“ nije osporila dug i postojanje stečajnog razloga, kao i da niko od zastupnika nije došao na ročište.

   

  Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

   

  Privredni sud u Zrenjaninu je uvažio razlog za stečaj i konstatovao da je dužnik trajno nesposoban za plaćanje. Prvo poverilačko ročište održaće se 5. avgusta, a ispitno 25. novembra.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Povoljne cene, bogat asortiman i sve na jednom mestu! To je OGREV!

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Ekonomija