• Počinje drugi krug nagradne igre „Uzmi račun i pobedi“: Najsrećnije čeka deset stanova

    Drugi krug nagradne igre „Uzmi račun i pobedi“ počinje danas i tokom pet izvlačenja, do 11. novembra, građanima će biti podeljeno deset stanova u Beogradu.   Šest stanova koji se dodeljuju u ovom krugu nagradne igre nalaze se u naselju Zemunske kapije, a četiri su u bloku 63 na Novom Beogradu.   PROČITAJTE JOŠ: Uštedite […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Počinje drugi krug nagradne igre „Uzmi račun i pobedi“: Najsrećnije čeka deset stanova

    Drugi krug nagradne igre „Uzmi račun i pobedi“ počinje danas i tokom pet izvlačenja, do 11. novembra, građanima će biti podeljeno deset stanova u Beogradu.

     

    Šest stanova koji se dodeljuju u ovom krugu nagradne igre nalaze se u naselju Zemunske kapije, a četiri su u bloku 63 na Novom Beogradu.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Uštedite vreme i novac: Nova akcijska ponuda kvalitetnog materijala i opreme!

     

    Izvlačenja u okviru nagradne igre „Uzmi račun i pobedi“ biće organizovana svake subote od 14. oktobra do 11. novembra, na prvom programu RTS-a, sa početkom u 18 časova.

     

    Fiskalni računi uneti do 12 časova na dan izvlačenja učestvuju toga dana u izvlačenju. Oni registrovani nakon tog vremena i koji nisu izvučeni učestvuju u narednom izvlačenju. U nagradnoj igri učestvuju svi računi, i oni iz prvog kruga, i oni poslati nakon toga.

     

    Pravo učešća u nagradnoj igri imaju svi punoletni građani sa prebivalištem ili boravištem u Srbiji, koji preko instalirane aplikacije „Uzmi račun i pobedi“ registruju svoje fiskalne račune, bez obzira na njihove iznose.

     

    Ministar finansija Siniša Mali je izjavio da se više od milion građana prijavilo u aplikaciji i da je poslato preko 217 miliona računa.

     

    Neverovatan je podatak da se svakog dana u proseku šalje oko 800.000 računa. Prosečan iznos po jednom računu je 1.046 dinara.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Ukupan promet sa svih računa koji su do sada poslati iznosi oko 226 milijardi dinara. Ukupan porez na računima koji su do sada prikupljeni preko ove nagradne igre je 32 milijarde dinara.

     

    Vlada Srbije usvojila uredbu: Novi auto-putevi kao državni putevi prvog A reda

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija