• Počela naplata putarine na novoizgrađenim deonicama auto-puteva

    Javno preduzeće „Putevi Srbije“ podseća da je od 1. januara počela naplata putarine na novoizgrađenim deonicama auto-puteva Moravski koridor (do privremene čeone naplatne stanice Koševi) i Ruma – Šabac.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Počela naplata putarine na novoizgrađenim deonicama auto-puteva
    Foto: Pixabay

     

    „Putevi Srbije“ su, takođe, obavili reviziju dužina deonica pod naplatom u skladu sa Referentnim sistemom mreže državnih puteva. To će uticati na određene korekcije cenovnika za naplatu putarine.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Poskupele usluge iznošenja i deponovanja smeća: U novu godinu sa novim cenovnikom

     

    „Pored pomenutih izmena, uvodi se i naplata naknade za korišćenje putnih objekata: mostova, vijadukata i tunela, tako što se visina putarine po pređenom kilometru uvećava za 50 odsto za mostove i vijadukte, odnosno za 100 odsto za tunele“, objašnjavaju u JP „Putevi Srbije“.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Takođe, uvode se popusti za korisnike studentskih kartica od dva odsto, penzionerskih kartica od tri odsto, kao i za vlasnike električnih vozila od deset odsto. Primena ovih popusta će biti omogućena isključivo korišćenjem veb servisa za elektronsku naplatu putarine.

     

    Ako ste zaboravili: Od ove godine skuplje parkiranje u Zrenjaninu

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija