• Plate u svim opštinama srednjeg Banata niže od republičkog proseka

  Prosečna neto zarada u Srednjobanatskom okrugu, u oktobru, iznosila je 67.767 dinara, objavio je danas Republički zavod za statistiku.   Prema podacima ovog zavoda, najvišu prosečnu platu u srednjem Banatu imali su Zrenjaninci, a najnižu Novobečejci.   PROČITAJTE JOŠ: Inspektori od sada mogu i usmeno da zabrane rad na manifestacijama   Prosečna oktobarska zarada bez […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Plate u svim opštinama srednjeg Banata niže od republičkog proseka

  Prosečna neto zarada u Srednjobanatskom okrugu, u oktobru, iznosila je 67.767 dinara, objavio je danas Republički zavod za statistiku.

   

  Prema podacima ovog zavoda, najvišu prosečnu platu u srednjem Banatu imali su Zrenjaninci, a najnižu Novobečejci.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Inspektori od sada mogu i usmeno da zabrane rad na manifestacijama

   

  Prosečna oktobarska zarada bez poreza i doprinosa u Zrenjaninu je bila 70.323 dinara, što je nešto više od srednjobanatskog proseka.

   

  Po visini isplaćenih zarada sledi opština Žitište, sa prosečnom neto platom od 62.984 dinara, dok je u opštini Nova Crnja iznosila 61.351 dinar.

   

  U opštini Sečanj prosečna neto zarada u oktobru iznosila je 60.501 dinar, a u opštini Novi Bečej 59.453 dinara.

   

  Plate u svim opštinama srednjeg Banata niže su od republičkog proseka. Prosečna neto zarada za oktobar u Republici Srbiji iznosila je 75.353 dinara.

   

  Medijalna oktobarska neto zarada u Srbiji iznosila je 57.810 dinara, što znači da je polovina zaposlenih ostvarila zaradu do navedenog iznosa.

   

  Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

   

  Republički zavod za statistiku nije objavio kolika je bila medijalna, odnosno najčešća zarada u Zrenjaninu i drugim srednjobanatskim opštinama.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Ekonomija

  Konobar, da platimo: Poskupele ugostiteljske usluge

  Ugostiteljske usluge u Srbiji su u martu, prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, u odnosu na mart 2022. godine poskupele za 9,7 odsto, pri čemu su najviše povećane cene prenoćišta, i […]