• PARE ZA NAJBOLJE POSLOVNE IDEJE

  Za tri odabrana plana pripremljena je finansijska podrška od po 2.000 švajcarskih franaka

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp

  ZRENJANIN – Regionalni edukativni centar – Banat priveo je kraju projekat pod nazivom „Istraži svoj biznis“, koji je sproveden uz finansijsku podršku Švajcarske agencije za razvoj i saradnju – SDC.

  biznis

  Projekat, odobren u okviru javnog konkursa „Podrška inovativnim pristupima za povećanje zapošljavanja i zapošljivosti mladih“, podržali su Grad Zrenjanin i Nacionalna služba za zapošljavanje – Filijala Zrenjanin.

  Ovaj program pružio je mogućnost mladim nezaposlenim osobama sa teritorije srednjeg Banata da uz pomoć adekvatnih obuka i kontinuirane mentorske podrške, razviju sopstvene poslovne ideje, unaprede veštine i znanja i spremni se otisnu u preduzetničke vode.

  Dvanaest učesnika sa najboljim i najperspektivnijim poslovnim idejama su u proteklih osam nedelja prošli naprednu obuku iz oblasti preduzetništva, koja je podrazumevala kontinuirani mentorski rad sa ekspertima i predstavnicima privrede iz različitih oblasti.

  Sutra će biti održano finalno takmičenje mladih nezaposlenih lica na kojem će stručna komisija odabrati tri najbolja poslovna plana, za koje je obezbeđena finansijska podrška u pojedinačnom bruto iznosu od 2.000 švajcarskih franaka, adekvatna konsultantska podrška od strane projektnih partnera u narednih godinu dana, kao i druge vredne nagrade za ostale učesnike.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Ekonomija