• PAN GAS: Žele da zadrže sve zaposlene uprkos manjem prometu

  Pandemija virusa korona već je ostavila duboke posledice po svetsku ekonomiju. Negativne posledice nisu zaobišle ni domaću privredu. Pojedina preduzeća, zbog smanjenog obima posla, otpuštaju radnike, smanjuju im zarade… Međutim, ima i onih pozitivnih primera, poput zrenjaninskog preduzeća „Pan gas“, koje se trudi da zadrži sve zaposlene i da se prilagodi novonastalim okolnostima.   – […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  PAN GAS: Žele da zadrže sve zaposlene uprkos manjem prometu

  Pandemija virusa korona već je ostavila duboke posledice po svetsku ekonomiju. Negativne posledice nisu zaobišle ni domaću privredu. Pojedina preduzeća, zbog smanjenog obima posla, otpuštaju radnike, smanjuju im zarade… Međutim, ima i onih pozitivnih primera, poput zrenjaninskog preduzeća „Pan gas“, koje se trudi da zadrži sve zaposlene i da se prilagodi novonastalim okolnostima.

   

  – Jedino smo ukinuli dostavu plinskih boca domaćinstvima, upravo štiteći i zaposlene, ali i naše mušterije – kaže Ivan Urošević, direktor preduzeća „Pan gas“.

   

  Pročitajte još: GOMEX: Novo vanredno radno vreme, prodavnice ne rade nedeljom

   

  Ostalo se radi kao i do sada, ali je promet znatno niži.

   

  – Želimo da zadržimo sve zaposlene, pa se reorganizujemo u hodu. Bukvalno svi rade sve. Posao se mora održati za dobro svih nas, a kada prođe pandemija, videćemo šta nam je činiti – naglašava Urošević.

   

  Podsetimo, maloprodajni objekat „Pan gasa“ se nalazi u ulici 7. jula u Zrenjaninu.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Ekonomija