• Otvoren stečajni postupak nad Veterinarskom službom „Avivet“

  Ljiljana Popov, sudija Privrednog suda u Zrenjaninu, donela je rešenje o otvaranju stečajnog postupka nad Veterinarskom službom „Avivet“ iz Zrenjanina.   Zahtev za pokretanje stečaja podneo je stečajni dužnik, a razlog za to je trajna nesposobnost plaćanja. Račun „Aviveta“ je u blokadi od 2016. godine, punih 1096 dana, na sumu od 892.012,47 dinara.   Prvo […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Otvoren stečajni postupak nad Veterinarskom službom „Avivet“

  Ljiljana Popov, sudija Privrednog suda u Zrenjaninu, donela je rešenje o otvaranju stečajnog postupka nad Veterinarskom službom „Avivet“ iz Zrenjanina.

   

  Zahtev za pokretanje stečaja podneo je stečajni dužnik, a razlog za to je trajna nesposobnost plaćanja. Račun „Aviveta“ je u blokadi od 2016. godine, punih 1096 dana, na sumu od 892.012,47 dinara.

   

  Prvo poveričačko ročište zakazano je za 21. februar, a tog dana biće održana i prva sednica Skupštine poverilaca.

   

  Ispitno ročište zakazano je za 2. jun.

   

  Pročitajte još: SAZNAJEMO: Italijanska kompanija „Fulgar“ kupila fabriku „Pompea“

   

  „Avivet“ je preduzeće registrovano za obavljanje veterinarske delatnosti, a osnovano je 2016. godine. Kao zakonski zastupnik, prilikom registracije, naveden je Alfred Fratrić.

   

  Za stečajnog upravnika sud je imenovao Dušana Lazića iz Zrenjanina.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Ekonomija

  Konobar, da platimo: Poskupele ugostiteljske usluge

  Ugostiteljske usluge u Srbiji su u martu, prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, u odnosu na mart 2022. godine poskupele za 9,7 odsto, pri čemu su najviše povećane cene prenoćišta, i […]