• Otvoren stečajni postupak nad preduzećem „Atrium complex“

  Rešenjem Privrednog suda u Zrenjaninu otvoren je stečajni postupak nad zrenjaninskim preduzećem „Atrium complex“, a za stečajnu upravnicu je imenovana Milica Bogunović.   Poverioci stečajnog dužnika su pozvani da u roku od 120 dana prijave svoja obezbeđena i neobezbeđena potraživanja.   PROČITAJTE JOŠ: Poverilac ima saznanja da se u firmi “MDN Agri” uništava dokumentacija   […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Otvoren stečajni postupak nad preduzećem „Atrium complex“

  Rešenjem Privrednog suda u Zrenjaninu otvoren je stečajni postupak nad zrenjaninskim preduzećem „Atrium complex“, a za stečajnu upravnicu je imenovana Milica Bogunović.

   

  Poverioci stečajnog dužnika su pozvani da u roku od 120 dana prijave svoja obezbeđena i neobezbeđena potraživanja.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Poverilac ima saznanja da se u firmi “MDN Agri” uništava dokumentacija

   

  Prvo poverilačko ročište zakazano je za 4. februar, dok će ročište radi ispitivanja potraživanja biti održano 20. maja.

   

  Predlog za otvaranje stečaja podnelo je samo preduzeće „Atrium complex“, a u obrazloženju je navelo da nema imovinu, kao i da su računi u neprekidnoj blokadi 2206 dana. Prema izveštaju Narodne banke Srbije, ova firma ima neizmirene obaveze u ukupnom iznosu od 2,6 miliona dinara.

   

  Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

   

  Na sajtu Agencije za privredne registre se navodi da je firma „Atrium complex“ osnovana u oktobru 2011. godine. Njena pretežna delatnost je izgradnja stambenih i nestambenih zgrada.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 1

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Vesti Zrenjanin