• Osnovna i srednja škola „9. maj“ raspisala konkurs za posao

    Osnovna i srednja škola „9. maj“ raspisala je konkurs za prijem u radni odnos više lica raznih obrazovnih profila.   Školi su potrebni defektolog nastavnik sa odeljenskim starešinstvom u razrednoj nastavi u posebnim uslovima, kao i defektolog nastavnik u produženom boravku u posebnim uslovima. Otvoren je oglas i za defektologa nastavnika za obavljanje korektivno stimulativnih […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Osnovna i srednja škola „9. maj“ raspisala konkurs za posao

    Osnovna i srednja škola „9. maj“ raspisala je konkurs za prijem u radni odnos više lica raznih obrazovnih profila.

     

    Školi su potrebni defektolog nastavnik sa odeljenskim starešinstvom u razrednoj nastavi u posebnim uslovima, kao i defektolog nastavnik u produženom boravku u posebnim uslovima. Otvoren je oglas i za defektologa nastavnika za obavljanje korektivno stimulativnih vežbi u posebnim uslovima. Ove tri pozicije su u prvom obrazovnom ciklusu.

     

    Škola traži i nastavno  osoblje za srednje obrazovanje i vaspitanje. Kao potrebni profili navedeni su defektolog nastavnik za korektivni rad u posebnim uslovima, sa 10 posto radnog vremena, kao i nastavnik praktične nastave u posebnim uslovima u tekstilstvu i kožarstvu, sa 50 posto radnog vremena. Oglas je otvoren i za nastavnika matematike, u posebnim uslovima, sa 33,33 posto radnog vremena. Traži se i nastavnik za područje tekstilstvo i kožarstvo i nastavnika sa odeljenskim starešinstvom u oblasti mašinstvo i obrada metala.

     

    Osnovna i srednja škola „9. maj“ zapošljava i nenastavno osoblje, i to čistačicu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija