• Oglašena prodaja građevinskog zemljišta u šest gradskih ulica

  Oglašena je prodaja građevinskog zemljišta koje se nalazi u šest gradskih ulica. Komisija za građevinsko zemljište grada Zrenjanina, naime, raspisala je javni oglas o otuđenju neizgrađenog građevinskog zemljišta u javnoj svojini grada prikupljanjem pismenih ponuda.   Parcele se nalaze u ulicama Igmanska, Bagremova, Milentija Popovića, Miroslava Krleže i Nade Dimić. U oglasu je navedeno da […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Oglašena prodaja građevinskog zemljišta u šest gradskih ulica

  Oglašena je prodaja građevinskog zemljišta koje se nalazi u šest gradskih ulica. Komisija za građevinsko zemljište grada Zrenjanina, naime, raspisala je javni oglas o otuđenju neizgrađenog građevinskog zemljišta u javnoj svojini grada prikupljanjem pismenih ponuda.

   

  Parcele se nalaze u ulicama Igmanska, Bagremova, Milentija Popovića, Miroslava Krleže i Nade Dimić. U oglasu je navedeno da je namena lokaliteta porodično stanovanje. U skladu sa planskim aktima moguća je izgradnja stambenih, poslovnih i stambeno-poslovnih objekata, kao i objekata javne namene i javnih funkcija.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Prilikom odabira vrata važno je da znate ove stvari!

   

  Početna cena zemljišta u Igmanskoj i ulicama Miroslava Krleže i Nade Dimić iznosi 2.168 dinara po metru kvadratnom, a u Bagremovoj i Ulici Milentija Popovića 2.568,50 dinara po kvadratu.

   

  Prodaja građevinskog zemljišta i u Jug Bogdanovoj

   

  Raspisan je javni oglas i za prikupljanje pismenih ponuda za otuđenje neizgrađenog građevinskog zemljišta u javnoj svojini grada u Ulici Jug Bogdana, radi izgradnje poslovnog objekta. Početna cena na ovoj lokaciji iznosi 3.251,50  dinara po kvadratnom metru, a reč je o parceli površine 837 kvadrata.

   

  Kako se navodi u javnom pozivu, za poslovne objekte planirana spratnost je prizemlje, zatim prizemlje, sprat i potkrovlje, kao i prizemlje, dva sprata i potkrovlje. Moguća je izgradnja povučene spratne etaže. Dozvoljena je izgradnja podruma ili suterena ukoliko za to ne postoje smetnje geotehničke ili hidrotehničke prirode.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Ne propustite veliku Black Friday akciju – 25. novembra 25% popusta!

   

  Pravo učešća imaju sva pravna i fizička lica. Rok za podnošenje ponuda je 26. decembar, a otvaranje ponuda uslediće tri dana kasnije. Komisija za građevinsko zemljište utvrđuje najpovoljniju ponudu, a rešenje o otuđenju neizgrađenog građevinskog zemljišta u javnoj svojini grada Zrenjanina donosi Gradsko veće.

   

  Za sve informacije zainteresovani se mogu obratiti na telefon Odseka za imovinsko pravne poslove: 023/315-0058.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Vesti Zrenjanin