• Od danas moguće prijave za posao u Javnom preduzeću „Pošta Srbije“

  Usled širenja asortimana usluga i razvijanja mreže poslovnica, JP „Pošta Srbije“ je danas pokrenula stalni konkurs za zapošljavanje kandidata na pozicijama vozača, poštara, dostavljača i šalterskih radnika na celoj teritoriji Republike Srbije.   Svi zainteresovani za rad na ovim pozicijama mogu se prijavljivati isključivo elektronskim putem, na korporativnom sajtu „Pošte“.   PROČITAJTE JOŠ: Jedna od […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Od danas moguće prijave za posao u Javnom preduzeću „Pošta Srbije“

  Usled širenja asortimana usluga i razvijanja mreže poslovnica, JP „Pošta Srbije“ je danas pokrenula stalni konkurs za zapošljavanje kandidata na pozicijama vozača, poštara, dostavljača i šalterskih radnika na celoj teritoriji Republike Srbije.

   

  Svi zainteresovani za rad na ovim pozicijama mogu se prijavljivati isključivo elektronskim putem, na korporativnom sajtu „Pošte“.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Jedna od najstarijih fabrika u našem regionu zapošljava nove radnike

   

  Za potrebe realizacije konkursa, „Pošta Srbije“ je kreirala posebnu stranicu, gde su dostupne sve informacije, uslovi konkursa, uputstvo i obrazac za prijavu.

   

  Ova stranica biće stalno aktivna za kontinuirane prijave kandidata zainteresovanih za rad u „Pošti Srbije“. Njihove aplikacije biće razmatrane i obrađene prema aktuelnim kadrovskim potrebama.

   

  Stranica će služiti i za buduća oglašavanja i informisanje o otvorenim mogućnostima za zapošljavanje.

   

  „Pošta Srbije“ je jedno od najstarijih i najvećih preduzeća u zemlji. Njen kolektiv broji oko 15.000 zaposlenih, navodi se u saopštenju koje je medijima prosledilo ovo javno preduzeće.

   

  Novi oglasi za posao u Zrenjaninu i okolini redovno se ažuriraju u našoj rubrici POSAO.

   

  Ukoliko ste poslodavac i tražite radnike, a želite da oglas za posao objavite na našem portalu, kontaktirajte nas putem mejla marketing@zrenjaninski.com

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 3

  1. Samo lud čovek može da se prijavi u Poštu da radi. Posao složen i odgovoran uz loše uslove i izuzetno nisku zaradu. Ovi populisti su to iskoristili i sebe reklamiraju, kao „Nova Pošta Srbije“ i „Konkurs za radna mesta“ a Pošta Srbije je bolesnik na izdisaju po svim parametrima. Nju ne mogu da vode podobnici već stručnjaci, što nije slučaj od 2015. na ovamo.

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Ekonomija