• Novi oglas za posao: Firma BALKAN EXPRES traži radnike

  Preduzeće BALKAN EXPRES doo iz Zrenjanina objavilo je novi konkurs za posao. Ovoj firmi potrebni su vozači kamiona sa poluprikolicom.   Zainteresovani mogu da se jave na telefon 063 522 576 ili putem i-mejla balkan@balkanexpres.co.rs   PROČITAJTE JOŠ: GLM-RS traži motivisane osobe za rad u pogonu u Zrenjaninu   „Balkan Expres“ je osnovan 1998. godine, […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Novi oglas za posao: Firma BALKAN EXPRES traži radnike

  Preduzeće BALKAN EXPRES doo iz Zrenjanina objavilo je novi konkurs za posao. Ovoj firmi potrebni su vozači kamiona sa poluprikolicom.

   

  Zainteresovani mogu da se jave na telefon 063 522 576 ili putem i-mejla balkan@balkanexpres.co.rs

   

  PROČITAJTE JOŠ: GLM-RS traži motivisane osobe za rad u pogonu u Zrenjaninu

   

  „Balkan Expres“ je osnovan 1998. godine, kao samostalna agencija sa sedištem u Zrenjaninu, a 2006. je prerastao u doo. Firma „Balkan Expres“ se bavi organizacijom prevoza u međunarodnom i domaćem transportu, špedicijom i registracijom vozila.

   

  Cilj preduzeća je da odgovori na potrebe svojih partnera i da konstantno stremi ka višem i boljem kvalitetu usluga. Misija firme je da svojim kvalitetom ostane najbolja i opravda svoj prestiž.

   

  PROČITAJTE JOŠ: LINGLONG zapošljava: Objavljen konkurs za dve radne pozicije

   

  Novi oglasi za posao u Zrenjaninu i okolini redovno se ažuriraju u našoj rubrici POSAO.

   

  Ukoliko ste poslodavac i tražite radnike, a želite da oglas za posao objavite na našem portalu, kontaktirajte nas putem mejla marketing@zrenjaninski.com

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Ekonomija