• NIS traži radnike za više pozicija, mesto rada je Zrenjanin

  Kompanija NIS traži radnike za rad na više pozicija, a mesto rada je Zrenjanin.   Kompaniji je potreban bravar, koji ima iskustvo u izradi metalnih konstrukcija, zna da radi sa ručnim bravarskim, pneumatskim i električnim alatima, a odgovara mu smenski rad. Za rad u Zrenjaninu traži se i jedan metalostrugar, sa srednjim obrazovanjem mašinskog smera. […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  NIS traži radnike za više pozicija, mesto rada je Zrenjanin

  Kompanija NIS traži radnike za rad na više pozicija, a mesto rada je Zrenjanin.

   

  Kompaniji je potreban bravar, koji ima iskustvo u izradi metalnih konstrukcija, zna da radi sa ručnim bravarskim, pneumatskim i električnim alatima, a odgovara mu smenski rad. Za rad u Zrenjaninu traži se i jedan metalostrugar, sa srednjim obrazovanjem mašinskog smera. Potrebno je i radno iskustvo u mašinskoj obradi na alatnim mašinama. Kompaniji je potreban i radnik na fizičkim poslovima u Zrenjaninu i Kikindi. Oglasi su otvoreni do 30. avgusta.

   

  NIS traži i pet mehaničara, za rad u Zrenjaninu i Pančevu. Od kandidata se traži srednjoškolsko obrazovanje tehničkog usmerenja i iskustvo u radu na mehaničarskim poslovima, kao i da im odgovara smenski rad. I ovaj oglas ističe 30. avgusta.

   

  Pročitajte još: Caffe Piccolo raspisao oglas za posao, konkurs je u toku

   

  „Net bus CO“ doo Zrenjanin zapošljava 10 vozača sa vozačkom dozvolom „D“ kategorije za rad u Zrenjaninu na određeno vreme. Iskustvo nije bitno. Od kandidata se traži trogodišnja srednja stručna sprema, smer saobraćaj. Prijave za posao mogu se slati na e-mail adresu: goran.agramovic@netbus.rs sa naznakom „Prijava za posao“.

   

  Spremačica u prostorijama u kojima se obavlja zdravstvena delatnost potrebna je poslodavcu Specijalna bolnica za plućne bolesti „Dr Vasa Savić“ u Zrenjaninu. Radno angažovanje je na određeno vreme. Direktno upućivanje kandidata na razgovor u SPB „Dr Vasa Savić“ je 26. avgusta.

   

  Privredno društvo za proizvodnju hleba i peciva „Don Don“ DOO Zrenjanin traži 10 radnika za rad u pekarskom pogonu. Oglas je otvoren do 28. avgusta.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Ekonomija