• Nastavlja se tradicija nakon 15 godina: Veče privrednika krajem februara u Zrenjaninu

  Unija poslodavaca Srbije – poslodavci Zrenjanina najavila je da će 24. februara organizovati „Veče privrednika“ na kojem će okupiti najuspešnije preduzetnike grada i okoline. Tako će nastaviti tradiciju koja nije praktikovana gotovo petnaest godina.   Ova ugledna manifestacija je nekada na jednom mestu okupljala brojne zanatlije, privrednike i poslovne ljude. Rukovodstvo Unije poslodavaca Zrenjanina, koje […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Nastavlja se tradicija nakon 15 godina: Veče privrednika krajem februara u Zrenjaninu

  Unija poslodavaca Srbije – poslodavci Zrenjanina najavila je da će 24. februara organizovati „Veče privrednika“ na kojem će okupiti najuspešnije preduzetnike grada i okoline. Tako će nastaviti tradiciju koja nije praktikovana gotovo petnaest godina.

   

  Ova ugledna manifestacija je nekada na jednom mestu okupljala brojne zanatlije, privrednike i poslovne ljude. Rukovodstvo Unije poslodavaca Zrenjanina, koje poslednjih godina ulaže trud da preduzetnički duh u gradu održi na visokom nivou, da olakša poslovanje svakoj firmi – članici i poveže one koji rade u bliskim strukama, odlučilo je da ponovo organizuje „Veče privrednika“.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Imamo mentalitet sličan zapadnjačkom: Top 10 razloga za investiranje u Zrenjaninu

   

  – Poslednjih nekoliko godina bili smo fokusirani na okupljanje i omasovljenje članstva. To činimo u želji da formiramo jaku zajednicu uspešnih ljudi i odgovornih lidera. Koliko svaki poslodavac vredi kao pojedinac, toliko je i njegova snaga udružena sa ostalima važna za kreiranje poslovne scene u Zrenjaninu. Videli smo da je to izvodljivo i da volja postoji. Mnogima znači pomoć koju možemo da pružimo, bilo da je u pitanju pravna, administrativna, ili pomoć koja se odnosi na plasman proizvoda i bolju poziciju na tržištu. Uvek smo na raspolaganju i za pomoć u marketinškom delu i promociji biznisa – izjavio je predsednik Unije poslodavaca Srbija – poslodavci Zrenjanina Emil Šarvari.

   

  Prema njegovim rečima, „Veče privrednika“ je posebna prilika da se svi okupe na jednom mestu, u nešto svečanijoj atmosferi. To čine sa namerom da se i na taj način povežu i sagledaju poslovnu perspektivu u godini u koju smo zakoračili.

   

  emil šarvari
  Emil Šarvari

   

  Priznanja onima koji su održali duh zanatstva

   

  „Veče privrednika“ biće prilika da se oda priznanje onim poslodavcima i preduzetnicima koji su održali duh zanatstva, tradiciju i porodično nasledstvo i čiji biznis, uprkos brojnim izazovima i krizama, opstaje decenijama. Organizatori program čuvaju kao iznenađenje ali napominju da će biti raznovrstan i zabavan.

   

  Skup će biti održan u Hotelu „Vojvodina“, 24. februara, u 20 časova. Iz Unije poslodavaca Zrenjanina pozivaju privrednike da se prijave i dođu na ovo lepo i jedinstveno druženje u društvu svojih saradnika, članova porodice i svih onih koji su deo njihovog uspešnog biznisa. Cena za učešće na „Večeri privrednika“ je 5.000 dinara po osobi.

   

  Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

   

  Preduzetnici se mogu prijaviti do 10. februara putem mejla – poslodavcizr@gmail.com

   

  Više informacija možete dobiti i putem telefona. Broj je 063/89-32-686.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Šta kažete za ovaj dvosoban stan u naselju 4. jul? Cena mu je 52.000 evra (Foto)

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Ekonomija