• Najjeftinija vikendica prodata u Zrenjaninu za svega 1.000 evra

    Najjeftinija vikendica, koja je prodata u prvoj polovini ove godine u Srbiji, nalazi se na području grada Zrenjanina, objavio je Republički geodetski zavod. Cena te vikendice iznosila je svega 1.000 evra.   Prema podacima objavljenim u izveštaju o stanju na tržištu nepokretnosti za prvo polugodište 2022. godine, na području Zrenjanina prometovane su 33 vikendice. To […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Najjeftinija vikendica prodata u Zrenjaninu za svega 1.000 evra

    Najjeftinija vikendica, koja je prodata u prvoj polovini ove godine u Srbiji, nalazi se na području grada Zrenjanina, objavio je Republički geodetski zavod. Cena te vikendice iznosila je svega 1.000 evra.

     

    Prema podacima objavljenim u izveštaju o stanju na tržištu nepokretnosti za prvo polugodište 2022. godine, na području Zrenjanina prometovane su 33 vikendice. To je za šest više u odnosu na isti period prošle godine, a za devet više u odnosu na prvu polovinu 2020. godine.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Prodaja useljivih stanova, lokala i garažnih mesta na Lesnini (Foto)

     

    Maksimalna cena vikendice prodate u prvih šest meseci ove godine na zrenjaninskoj teritoriji iznosila je 74.000 evra.

     

    Vikendice se prometuju kao vikendice sa placem, zatim sa placem i nekim drugim objektom i kao mešovit promet. Od ukupnog broja prometa vikendica u Srbiji u prvom polugodištu ove godine, 76 odsto su predstavljali prometi vikendica sa placem. Preostalih 24 odsto su prometi vikendica sa drugim vrstama nepokretnosti u prometu.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Na prodaju prizemna kuća sa dve odvojene stambene jedinice

     

    Cene prometovanih vikendica na teritoriji Republike Srbije u prvom polugodištu kretale su se od 1.000 evra u Zrenjaninu do 410.000 evra za vikendicu u Sremskoj Kamenici.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija