• Nacionalna služba za zapošljavanje uputila saopštenje nezaposlenima i poslodavcima

    Nacionalna služba za zapošljavanje (NSZ) obaveštava korisnike svojih usluga, nezaposlene i poslodavce, da će se, u skladu sa Uredbom Vlade Srbije o ublažavanju epidemioloških mera, redovno javljanje nezaposlenih lica, kao i individualni razgovori sa nezaposlenima, obavljati isključivo neposredno, uz lično prisustvo tražioca zaposlenja.   Pritom će na snazi ostati obaveza poštovanja svih važećih epidemioloških mera, […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Nacionalna služba za zapošljavanje uputila saopštenje nezaposlenima i poslodavcima

    Nacionalna služba za zapošljavanje (NSZ) obaveštava korisnike svojih usluga, nezaposlene i poslodavce, da će se, u skladu sa Uredbom Vlade Srbije o ublažavanju epidemioloških mera, redovno javljanje nezaposlenih lica, kao i individualni razgovori sa nezaposlenima, obavljati isključivo neposredno, uz lično prisustvo tražioca zaposlenja.

     

    Pritom će na snazi ostati obaveza poštovanja svih važećih epidemioloških mera, kao što su nošenje zaštitnih maski i održavanje fizičke distance.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Građevinsko preduzeće “Maksimović gradnja” zapošljava nove radnike

     

    Takođe, Nacionalna služba za zapošljavanje će u narednom periodu nastaviti da realizuje i sve druge aktivnosti. To će činiti u skladu sa novim epidemiološkim merama preporučenim od strane Kriznog štaba za suzbijanje zarazne bolesti kovid-19.

     

    NSZ će i ubuduće svojim korisnicima omogućiti da se lično, putem pošte ili elektronskim putem, prijave na evidenciju tražilaca zaposlenja i podnesu zahtev za novčanu naknadu za slučaj nezaposlenosti.

     

    PROČITAJTE JOŠ: “Šinvoz” zapošljava: Zrenjaninskoj kompaniji potrebno više radnika

     

    Na taj način će moći da podnesu i zahteve za procenu radne sposobnosti, za izdavanje uverenja iz evidencije nezaposlenih, za učešće u merama aktivne politike zapošljavanja, za izdavanje dozvola za rad strancu i za izdavanje mišljenja na program rešavanja viškova zaposlenih u firmama.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 2

    1. Boze sakloni. Pa sta rade te protuve i neradnici nego da samo zafrkavaju i ismevaju se nezaposlenim licima….leglo nemoral i neradnika

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija