• Nacionalna služba za zapošljavanje raspisala javne pozive i konkurse

  U cilju realizacije programa i mera aktivne politike zapošljavanja, predviđenih programom rada za 2020, Nacionalna služba za zapošljavanje je raspisala javne pozive i konkurse za tekuću godinu.   Javni pozivi i konkursi objavljeni su danas na sajtu Nacionalne službe za zapošljavanje.   Raspisani su, između ostalih, javni konkursi za javne radove i za realizaciju programa […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Nacionalna služba za zapošljavanje raspisala javne pozive i konkurse

  U cilju realizacije programa i mera aktivne politike zapošljavanja, predviđenih programom rada za 2020, Nacionalna služba za zapošljavanje je raspisala javne pozive i konkurse za tekuću godinu.

   

  Javni pozivi i konkursi objavljeni su danas na sajtu Nacionalne službe za zapošljavanje.

   

  Raspisani su, između ostalih, javni konkursi za javne radove i za realizaciju programa pripravnika za nezaposlena lica sa srednjom i sa visokom stručnom spremom. Raspisani su i javni pozivi za subvencije za samozapošljavanje i za zapošljavanje teže zapošljive kategorije stanovništva. Takođe, raspisan je i javni poziv za realizaciju programa stručne prakse.

   

  Pročitajte još: Restoran „Babatovo“ zapošljava, za radnike obezbeđen prevoz

   

  Informacije o novim javnim pozivima i konkursima svi zainteresovani mogu dobiti u zrenjaninskoj filijali Nacionalne službe za zapošljavanje, kao i preko Pozivnog centra NSZ. Broj telefona je 0800/300-301 i poziv iz fiksne telefonije je besplatan.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Ekonomija